APEXEL Dual Lentilă aparat de Fotografiat Telefon Mobil Trusa Lentile Fisheye cu Unghi Larg Teleobiectiv Macro Capac Spate Telefon Caz Pentru iPhone X XS Max

w87393

39.99lei

-22.49

62.48lei

-35 %

Produs nou

APEXEL Dual Lentilă aparat de Fotografiat Telefon Mobil Trusa Lentile Fisheye cu Unghi Larg Teleobiectiv Macro Capac Spate Telefon Caz Pentru iPhone X XS Max

Caracteristici:

Acesta este un nou super mini, portabil si detasabil dual camera lens kit Specificate pentru iPhone X XS max, Perfect conceput pentru iPhoneX/XS max, satisface nevoile dumneavoastra diferite de fotografie.

Notă:

1. Wide zoom = 1 buc unghi Larg+ 1 buc Obiectiv Zoom (2 lentile nu de stocare de caz) 2. Fisheye zoom = 1 buc Fisheye+ 1 buc Obiectiv Zoom (2 lentile nu de stocare de caz) 3. Dual macro = 1 buc Macro+ 1 buc Macro Lens (2 lentile nu de stocare de caz) 4. Toate cele 3 kituri = wide zoom lens kit + Fisheye obiectiv cu zoom kit + Dual macro lens kit(6 lentile)+cutie de depozitare

Toate opțiuni, inclusiv următoarele elemente:

1x Înapoi caz pentru iPhone X/XS/XS max 1 x pânză de Curățare 1x manual de Utilizare 1x cutie de vânzare cu Amănuntul

Element De Imagini:

Transport

1. DHL:Ajunge la cele mai multe dintre țări, aproximativ 3 până la 5 zile lucrătoare. 2. China Post: Ajunge la cele mai multe dintre țări, aproximativ 15 la 30 de zile lucrătoare.

Rambursare A Reveni

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, motiv pentru retur, și ur numărul de ordine.

Garanție

1. 12 luni produce garanție limitată pentru produsele cu defect. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect si da-ne numarul tau de ordine.

Feedback-ul

1. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss dezvoltare,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Multumesc!!!

Dropshiping, en-gros și OEM sunt bine ati venit!

1. Pentru picătură de transport maritim, vă vom trimite bunurile la clienți, direct și nu va lăsa orice informații promoționale. 2. Pentru en-gros, oferim reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-5 zile. 3. Pentru OEM serivce, oferim Logo-ul de imprimare, Client de brand pachet opere de artă, coduri de Bare, design de Ambalaj, Produs Photgraphy, Insertii, cutie Cadou, ODM...etc.

Etichete: tesatura de acoperire telefon, fisheye led-uri iphone, proteja lentila de caz pentru iphone, caz iphon xr, rochie verde pentru femei, gps tracker spion, acoperi webcam, 60x zoom, APEXEL, huawei mar lx1a

Numărul De Model APL-MWFT06
Telefon Tip Camera Unghi Larg De Len
Forma Oval
Nume De Brand APEXEL
Compatibil cu Doar pentru iPhone X / XS/XS max
Compatibil Marca Apple iphone
culoare negru
Material Aluminiu + cea mai bună calitate optică de sticlă
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare