10W RGBW Inteligent WIFI Downlight LED Lumini Plafon de Instalare Ascuns Downlight Lumina Estompat Împărtășească Timer Led lumina Reflectoarelor

w86610

56.91lei

-24.41

81.32lei

-30 %

Produs nou

WIFI inteligent Downlight 10W LED Lumini Plafon de Instalare Ascuns Downlight Lumina Estompat Împărtășească Timer led lumina Reflectoarelor 1)Tensiune:AC85-265V 2)Watt:10W (RGB:4.5 W Alb:6W) 3)WIFI Tyep:Wi-Fi 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n 4)Diametru: 9cm Gaura dimensiune: 7cm 5)Produsele Durata de viata:≥30000H 6) APP numele : Smart Life 7) Material Corp:AL Smart WIFI corp de Iluminat în Principal Funcția: RGBW 16 milioane de culori deschise posibilitatea de alegere.Mobilbe Wireless WiFi de control ,de distanta Ultra-lunga control de la distanță.Calendarul comutator, întârziere comutator.Lucra cu Amazon alexa , Google Acasa , Apple IFTTT etc. Aranja cronometrul și se trezesc lumina de Instalare și de Grup countrol foarte usor

Funcția Dimming Selecție

Acolo se poate regla 16 milioane de culori.Utilizați "Smart Life" Sau Tuya Inteligent aplicație instalată în telefonul inteligent sau tablete pentru a schimba culoarea doriți, pe baza RGB cerc arătat în APLICAȚIA.Și luminozitatea de culoare poate fi schimbat de la intunecat la luminos.

Multi Scenă Opțiune Funciotn

Total opt scene este disponibil pentru a selecta în App, foarte ușor și convenabil pentru a selecta de la vârful degetelor funcție de nevoile dumneavoastră specifice de oriunde și oricând.Există Modul de Noapte, modul de Citire, de Modul de Petrecere, modul de petrecere a timpului Liber, modul moale, modul de Rainbow, Strălucire și modul Superba modul.

TIMER & DIMINEAȚA CULOARE funcția:

Programa WIFI corp de iluminat pentru a porni / opri la timp prestabilite sau culoare.Lasa-ti culoarea preferata a vă trezi sau de a te pune la somn, începe o frumoasă zi de la momentul în care te trezești, foarte bun pentru copii de crescut.

Compatibil cu funcția:

Inteligent acustica: Acest WiFi lumina este compatibil cu Alexa, Google Asistent Acasă și IFTTT.Grup sau singur control: Nu puteți crea un grup pentru toate bec inteligent și de a controla toate acestea, cu doar o singură comandă.

FAQ

De unde pot descărca APLICAȚIA?

Puteți obține APLICAȚIA de Mobil app store , google page, sau scanarea cu pachetul nostru de box.Puteți să-l obține.

Ce nume APP?

Acest corp de iluminat numele APLICAȚIEI este de viață inteligentă.

Ce corp de iluminat funcționează?

Puteți verifica de mai sus produse de detaliu pe care îl poate vedea.

Ce e gaura dimensiune?

Gaura dimensiunea 7cm în jurul valorii de.când înțelegi că puteți să-l verifica.Vă rugăm să faceți o gaură înainte de a ajunge la produsele noastre.

Ńara noastră pot folosi acest corp de iluminat sau nu?

Nu contează de unde ești , că puteți utiliza nostru inteligent wifi corp de iluminat.Nostru corp de iluminat tensiune 85V-265V.Deci, se poate potrivi cu toate tara.

Dacă nu știi cum să folosești lumina ,pot să te întreb cum să-l folosească?

atunci când vei ajunge lampă , dacă nu știi cum să folosești puteți conact cu mine sau vedea manul carte.Dacă da, ne e-mail pe care putem trimite video și să învețe cum să folosească acest iluminat.vă rugăm să nu ne dea feedback-ul înainte de a chat-ul nostru.vă mulțumesc foarte mult

Produsele noastre de certificare

Fcmila Poveste De Brand

Sfaturi Cald

1) Dacă, pentru mai puțin de 5 dolari,va vom oferi un număr de pistă care poate fi urmărită numai în china,sau să plătească în plus suma de 1,5 putem oferi un număr de pistă care pot fi urmărite până la livrare(dacă suma comenzii de peste $5 nu vom percepe $1.5 de la tine)multumesc pentru intelegere!

2) (Valoarea Adăugată) este responsabilitatea cumparatorului.Cu toate acestea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a-l minimiza.

3) Dacă vrei mai mult mai rapid mod de transport maritim,cum ar fi DHL, EMS.pls contactati-ne.

4) Nava a confirmat pentru adrese, cumpărătorul va rugam sa ne contactati prin mesaj de notificare a oricăror schimbat adresa Plată

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Transport

Transport

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Etichete: sistem de alarma wifi, ip65 loc, creative design plafon, spot led, COB, slim led, spoturi led, bara spot led, led downlight rbgw, de aur locul, led pod

Garanție 2 Ani
Numărul De Model CD-011 CD-007
Cerere Pat Cameră
Sursa De Alimentare AC
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Este Estompat Da
Material Aluminiu
Puterea De Toleranță 5%
Nume De Brand FCMILA
Tensiune AC85-265V

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare