OkeyTech 313.8 Mhz Cip ID46 PCF7936 Telecomanda Cheie Auto Pentru Honda Civic EX Si 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Pentru Honda N5F-S0084A

w86295

42.96lei

-10.74

53.70lei

-20 %

Produs nou

OkeyTech 313.8 Mhz ID46 Transponder Chip Telecomanda Cheie Auto pentru Honda Accord Element CR-V HR-V se Potrivesc City Jazz Odyssey Transfer Civic

Descriere: Aici este listat o nouă cheie de la distanță 313.8 mhz pentru Autoturisme Honda.Această cheie are 313.8 Mhz frecvență.Vă rugăm să selectați una corectă pentru masina ta.Veți avea nevoie pentru a programa o cheie de la nivel local calificat dealer/lăcătuș înainte de a utiliza

Cum știu că această cheie este potrivit pentru mașina mea?

original cheie este smart key original-cheie are aceleași butoane.original cheie are aceeași frecvență.Dacă elementele de mai sus se potrivesc, e ok să cumpere acest produs.

Notă Importantă:

1. Cheia noastră nu are nici masina logo-ul de brand, dacă nu puteți accepta, te rog, nu scopul.Multumesc.

2. Acest proiect este un control de la distanță, care include toate componentele de control de la distanță și este un întreg complet de cheie, nu doar cheia shell.

3. În interior există o interne (de la distanță / electronice / transponder) unitate.

4. Imaginea este de produsul real.Nu descărcate de pe internet.Te rog compara cheie shell, asigurați-vă că elementul este la fel ca produsul nostru înainte de a cumpăra.

5.Urmărire: Dacă aveți nevoie pentru a urmări în țara dumneavoastră, aveți nevoie pentru a plăti 1.34$/comanda sau 1.6$/comanda, 1.79$/comanda pentru China Post Air mail, care ajunge la cele mai multe dintre țări.

notă: prețul Nostru este mai bun, calitatea este cel mai bun.Produsele noastre doar 50! În scopul de a preveni un cumpărător cumpărare a terminat, ne-am limitat la un cumpărător de IDENTITATE pot cumpăra doar 5pcs.Cel mai bun pret pentru a restabili prețul inițial după caz, de a cumpăra este câștigat! ! !Dacă aveți nevoie de mai mult, vă rugăm să faceți o programare cu mine în avans, vă va oferi cel mai bun pret!

Transport

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

putem furniza, de asemenea, diverse cheile de la mașină,transponder chips-uri și lăcătuș pentru diferite marci auto.dacă sunteți intereasted în oricare dintre produsele,vă rugăm să nu ezitați să-mi cantact.suntem foarte bucuroși să se stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine.Mai multe produse, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va oferi cea mai buna oferta.

s-ar putea place

Etichete: finanțe honda civic, id46 pcf7936 gol, cip id46, honda civic fd2, fata ford fiesta 2008, id46 pcf7936, honda civic cheie, civic es, civic 2010 de control, honda civic cheie 2000

Greutate 0.04Kg
Altă Parte Numărul Pentru Honda Cheie De La Distanță
Se Potrivesc Pentru Pentru Honda
Frecvența 315/433Mhz Pentru Honda
Schimb Numărul Parte HO-RK08
Numarul Parte Pentru Honda Cheie De La Distanță
Material De Înaltă Calitate
Caracteristică La Distanță De Deblocare Pentru Honda
Cantitatea 1 Buc/lot
Personalizare Da
R/C Funcție Cu
Tip De Material De Înaltă Calitate
lama Uncut Lama Pentru Honda
Logo-Ul Autocolant No
Transponder Cip ID46 Pentru Honda
Numele Cheie de la distanță Pentru Honda
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Nume De Brand OkeyTech

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare