Lung de sex masculin 304 din Oțel Inoxidabil Uretral masturbari penis plug sunet inel uretra dilatator ypetpa margele masaj jucarii sexuale pentru barbati

w86273

36.20lei

Produs nou

Pași pentru a introduce:

O .Junior jucători

Cateterism uretral felul unu și jumătate: intinde-te pe pat sau scaun, spate mai mici pe plapuma sau perna, face ochii sa uitat la JJ este foarte convenabil, și convenabil pentru operație.

Trebuie să fii foarte entuziasmat la acest moment, fratele mai mic stand deja, vrei să controlezi, dar, de asemenea, deschis deschiderea uretrei, lubrifiant cât mai mult posibil în uretră.

După cum puteți, cu mâna ușor coaja deschiderea uretrei, și apoi se introduce cateterul/uretral bloc de pe deschiderea uretrei, încet, încet introdus în ea.După trecerea glandului penisului, o mână plasat cateter/uretral perete încet, o mână țineți penisul să intre.

Deoarece uretra în sine are o anumită capacitate de a înghiți, cateterul va fi foarte ascultător pentru a intra,

Deși acest lucru este un pic eyewinker stimulare, dar va fi mult mai greu de penis.Cateter/uretral conectarea în penis, vă veți simți adâncimi de penis de un impuls maxim, atunci când setați preputului ejaculare este foarte sincer, mai interesant.Pentru prima dată sau un novice pentru a juca bine.

B: jucător Senior

Cateterism uretral mod 2: deși primul stimul, dar personal cred că a continuat în a juca mai bine . în puțin câte puțin, încet să știi că cateter în adânc uretra-te cu (primul) de rezistență, acesta este care a sosit in prostata, încercați un pic mai greu la tracțiune în jos, fără probleme prin prostatei.Adevarata placere va veni la acest moment, o explozie placere de nedescris format adânc în penis, penis simte ca și cum s-a transformat în vaginul unei femei, pentru că aici nervoase sensibile, aproape ca nu va fi un fel de a fi introdus și vaginul de plenitudine și satisfacție, ai un tic nervos și înapoi cateter are plăcere intensă.

Deci, joc pentru un timp, în mai, a simțit (a doua) de rezistență, și de jos a abdomenului în interiorul vaca de cânepă crescut sentimentul de a vrea să urineze, cateterul a ajuns la sfincterului vezicii urinare este acest loc, prin sfincterului vezicii urinare după 2-3 cm nu plug, pentru a veni in vezica urinara.

Ușor fața locului uretral perete, uretra conectarea în uretră și în afară, în mod repetat, pentru a stimula prostata si vezica biliara, penis ar sari cocoș înalt, puternic, venele s-au remarcat bug, glandul penisului a crescut de la violet,

Masturbari, în timp ce de pompare uretra perete în interiorul și în combinație cu mult mai interesant, să nu pot suporta.De asemenea, puteți încerca pentru a roti, plăcerea va deveni mai puternic, partea de jos a abdomenului o dorință incontrolabilă de a avea un alb material seminal va urma uretra perete, judecând după nebun.

Deoarece uretra avut uretral bloc, deci, mai degrabă decât scoaterea scuipă, și mai gros decât de obicei, ejaculare cantitatea este mare și contracție puternică, durata este lungă, placerea este mult mai confortabil decât a face dragoste de o sută de ori.

După ejaculare uretral din priză, nu mai păstrat.Timpul liber va provoca, de asemenea, intermitent moale și amorțit sentiment.

desigur, dacă ești puternic nu se cunosc, poate fi, de asemenea, se răcească din nou.

Această metodă este ușor de ejaculare, instant este foarte aproape de 2 interval de timp.Puteți ejaculare din nou și din nou

NOTIFICARE :

Pune niste lubrifiant, în caz contrar aceasta va afecta, * (un lubrifiant absolut deloc dureros, lubrifiant solubil în apă este cel mai bun)

Vreau să beau mai mult apa fiarta micțiune mai târziu.

Mie unul nu merge nu fără tragere de inimă, astfel încât să nu rănească uretra

Fi sigur să crească încet, completeaza preludiu

Adaug că cel mai bun masturbare cu ejaculare.Din cauza materialului seminal putem masturba lichid procedurii de descărcare de gestiune din uretra, creșterea securității și a sănătății.

Etichete: al meu jucării sexuale, oamenii jucărie sexuală, cateter de sunet, sunet uretral, masaj uretral oțel, cateter uretral, jucărie sexuală, sex, mens uretral sunete, penis

Numărul De Model DB-007
Funcția Uretral masturbari
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Catetere Si Sunete
Utilizator De sex masculin
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand OUSSIRRO

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare