Decor de Halloween de Groază Recuzită Agățat Fantomă Cadavru 3m Pelerine Schelet Ciudat Bar Home Garden Decor Petrecere de Halloween Consumabile

w85802

15.42lei

-6.59

22.01lei

-29 %

Produs nou

Descriere:

Nume produs: Craniu agățat ușă

dimensiune:3.3 m*1.7 m

Material: PVC + pânză

culoare:alb,negru,portocaliu

ocazie:petrecere de halloween decor,

Caracteristici:

1. Detaliate craniu de fața cu un văl creează o atmosfera terifiantă.Jocul groază de agățat elemente de recuzită de Halloween este mare.Acesta poate fi folosit pentru a decora petreceri de Halloween, case bantuite sau metri, atrage atenția oaspeților, vecinii și trecătorii.Ea va aminti de tine teribil în fiecare sezon de Halloween.

2. Agata-l cu o frânghie, care poate economisi timp și energie, decora cu ușurință, și de a face toată lumea se simtă atmosfera de plăcere și de creștere a părului imediat.

3. Materialul este poliester fibre, cu impermeabil, rezistenta la intemperii si rezistenta chimica proprietăți.Durabil.Adăugați-le la ciudat decor colecție de acasă sau de la birou.

4. Realizate din plastic de înaltă calitate, robust, rezistent la coroziune chimică, și nici un miros.Durabil Halloween agățat de decor pot fi refolosite în cel de-al doilea an pentru a salva decor costurile.

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, poate exista o eroare mică în dimensiune.

Etichete: nanoblock, mireasa cadavru, jucării de halloween decor, preston, eldritch horror, desene animate de halloween decor, mască de latex, mha prop, Grădină, mor hallowen

Origine NC(de Origine)
Ocazie HALLOWEEN
Numărul De Model decor de halloween
Material Pânză
model Fata
Nume De Brand O-INIMA

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare