Nou
5pcs Instrumente Abrazive 115mm Poli Benzi Roți Vopsea de Îndepărtare a Ruginii Curat Polizor unghiular Discuri

5pcs Instrumente Abrazive 115mm Poli Benzi Roți Vopsea de Îndepărtare a Ruginii Curat Polizor unghiular Discuri

w85557

58.13lei

Produs nou

Despre picătură de transport maritim

Bine ati venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine.

Bine ati venit picătură de transport maritim!noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Fea tures Uniformă efect de slefuire, mai puțin praf și zgomot redus.

Foarte rapid de îndepărtare de vopsea sau rugină, fără a deteriora suprafața inițială.

Pentru utilizarea cu cele mai multe mărci de 115mm polizoare unghiulare.

Pentru îndepărtarea ruginii, vopselei și exfoliere materiale.

Folosit pentru pregătirea suprafeței, condiționat și de finisare.Caietul De Sarcini Grit:46

Diametru :115mm

Gaura Dimensiune:22.23 mm

Material: oțel inoxidabil, aluminiu

Max.rpm: 11500/min Pachetul de Lista

5 x Dizolvant de Vopsea Disc

Note

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3.Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif.

Despre Transport

1.Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucratoare de la primirea de plată.

2.Orice elemente de comanda vor fi expediate numai dupa ce plata este primită de către Terțe Părți (Bancă ) Vom livra elementul pentru clienți prin e-Mail de Aer,Obișnuiți de Mici Pachete, EMS, UPS sau Fedex, în funcție de situația reală .

3.Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume.Federația rusă și Brazilia va dura 30-90days pentru delviery.

Retur Si Schimb

*Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

*În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta.Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Reveni Note:

1.Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

2.Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se întoarce.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

3.Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vamă.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

4.Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar.Sau să ne contactați în prealabil.

5.Imaginea, ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

6.Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

Vânzător Promit

*Garantăm că produsele trebuie supuse unei verificări riguroase de calitate pentru a se asigura că bunurile pe care le primi cu bună calitate.Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță.

*Dacă există calitatea produsului, sau părți incompletă atât timp cât sunt în măsură să prezinte materiale explicative relevante, vă vom oferi servicii de returnare.

*Să fii complet sincer cu tot ce vrei să știi, nu se află între vânzător și client.cumpărare fi o experiență fără griji.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Sper Să Vă Bucurați-Vă De Cumpărături

Etichete: tutun premium, curățați discul, benzi curate, disc rugina, 8 inch buffing wheel, angl polizor, disc de striptease, polizor iarba, polizor metal, grind machine

DIY Consumabile Vopsea Si Decorare
Numărul De Model 115
Tip Vopsea & Rust Remover
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Xtremecraft

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare