Lucrate manual, din Ratan Coșuri de Depozitare pentru Obiecte de uz Casnic Macaron Culoare de Răchită Împletită de Depozitare Coș de Pâine Tavă Organizator

w85491

9.72lei

-8.99

18.71lei

-48 %

Produs nou

Descriere:

Material:Plastic

Dimensiune:20 x 13 x 5 cm

Culoare:Ca imagine arată

Cantitate:1 x coș de depozitare

Caracteristici:

1.Confectionata din material rezistent, de buna calitate țesute manual fibre din polipropilenă.Nu Va Mucegai Ca Rattan Naturale.

2.Excelent pentru afișarea și de servire pâine de franzele,baghete,produse de patiserie,fructe, legume, pâine, produse alimentare de servire, de stocare sau de afișare.De asemenea, poate fi folosit ca un vas pentru chei, portofel, telefon mobil și mai mult.

3.Când utilizați aceste coșuri, netedă țesute curea-ar putea proteja mâna ta de la rău.--Sigur opțiune pentru tine.

4.Datorită țese natura, atât de apă și de aer poate merge, deși ea.Face mai mult sanitare pentru alimente sau alte obiecte.

5.Răcoritoare design si textura subtila de acest coș de pâine face mare decor de piesă pentru casa ta.Culoarea de macaron este foarte drăguț, care este foarte potrivit pentru fete și de a folosi ca recuzită fotografie.

Pachetul inclus:

1 x coș de depozitare

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: coșuri de depozitare, tava de răchită, se coace pâine, crocodil din piele tote, planta coș împletit, coș coș de plastic, colț coș de răchită, decor tava, cos ratan, Coș de răchită

2 20 x 13 x 5 cm
Caracteristică Eco-Friendly
4 fibrele de polipropilenă
Numărul De Model 2020
Origine NC(de Origine)
3 coș de depozitare
Plastic Tip PP
Material Plastic
Tip Coșuri De Depozitare
1 Plastic
Utilizarea Cheltuieli diverse
5 durabil, de buna calitate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare