Buton Declanseaza Echipamente Pentru PUBG Mobil Joystick Gamepad Mobile Controler de Joc pentru IPhone, Huawei, Xiaomi Telefon Mobil Jocuri de noroc

w8514

40.68lei

-17.45

58.13lei

-30 %

Produs nou

Descriere:

tem tip:PUBG Gamepad Patru degete funcționare, ușor să mănânce carne de pui, trage, rucsac, sari, ghemuit, deschide oglinda, sonda, culcat.Mâner Ergonomic, doar dreptul de a se potrivi palma, mult timp nu obosit Partea de gol complet design, mufă de încărcare căști sunt corecte, jocul nu se oprește.Material: ABS + aliaj de zinc Produse aplicabile: telefon inteligent Culoare: negru Mașină de joc accesorii tip: joc de rocker

Pachetul Include:

1 x Gamepad 1 x Manual, 1 x cutie de ambalare Notă: Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Despre Transport

Q: Când va vânzător nava de comanda mea?

R: în General, cele mai multe vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin www.videoprint.ro.Dacă există unele produse de vânzare fierbinte sunt temporar din stoc, te vom contacta imediat pentru a discuta despre un timp de procesare de extindere sau de modificare a alte elemente sau alte soluții.

Q: Cât timp pot primi comanda mea?

O: Dacă comanda >$5 , în mod Normal, ne va livra comanda prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau registed post-mail , care pot fi urmărite, va dura aproximativ 10-30 zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe țări.Țări diferite au nevoie de diferite de timp.Timpul de Expediere pentru unele țări poate fi de 30-50days sau mai mult din cauza strict locale de control vamal.Vă rugăm să aveți răbdare să așteptați pentru comanda.Dacă comanda dvs.

Q: cumpărătorii trebuie să plătească taxe vamale?

O: Cumpărătorii sunt responsabili pentru (în) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.Dar dacă aveți orice cerințe, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Q: cumpărătorii trebuie să plătească taxe vamale?

A: vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, Dacă coletul deteriorat sau gol(furat).Vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.

Atenție Pentru Clienții Ruși:

(1).Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, atunci când plasați comanda. (2).Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Numărul de Apartament, Stradă, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors! (3).Noi nu suntem responsabili pentru greseala ta.

Atenție Pentru Clienții Ruși:

Vă rugăm să adăugați CPF a comenzii beneficiarului în scopul de notă, atunci când plasați comanda expediate din Brazilia pentru compania de transport are nevoie de CPF pentru a aranja transportul.Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Etichete: joc de control, gamepad ps4, oficial xiaomi, telefon pubg mobil, chrono trigger, lupta controler de joc, controlul pubg, de joystick, joystick-ul, sy pubg

Pachet Da
Tip Joystick-uri
Compatibil Marca/Model NICI unul
Tip De Interfață USB
Nume De Brand Erilles

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare