Selfie Inel De Lumina Cu Braț Lung Leneș Suport Pentru Telefonul Mobil, Suport De Fotografie Inel De Iluminat Cu Led-Uri Pentru Youtube Atingeți Tok Live

w85063

18.55lei

-8.7

27.25lei

-31 %

Produs nou

Descriere:

Caracteristici:

1.Flexibil Si Reglabil Suport: 360 De Grade Rotativ Suport De Telefon, Doar Simțiți-Vă Liber Pentru A Se Potrivi La Orice Unghi, Dacă Doriți Pentru Revizuire Convenabil, Face Fotografii Sau Clipuri Video.

2.10 Luminozitate Reglabilă Și 3 Culori Led: Led, Design Cu 10 Luminozitate Reglabilă Îndeplinește Toate Nevoile Dvs. În Circumstanțe Diferite.Acesta va veni la îndemână atunci când ai nevoie de un plus de lumina pentru a face, a lua fotografii, videoclipuri, cărți de lectură, și de a trăi de streaming!

3.Universal Suport de Telefon Mobil: Lățimea De Acest Suport de Telefon Mobil Este 2.16 Inch Minim La 3,38 Inch Maxim, Și Va Fi Compatibil Cu cele Mai multe Smartphone-uri, Cum ar fi Iphone 7 Plus, 7, 6, 6s, 5, 5s, 4, 4s / ipod Touch / samsung Ect.

4. Usb Alimentat Led Lumina: Portul USB Funcționează Cu mai Multe Dispozitive.Va fi capabil să se bucure de ambele lampa si suport de telefon mobil, în orice moment liber.

5.Robust Clip Titular: Realizate Din Metal, Caracterizat Cu Muscatura Puternica Vigoare.Fix Lățimea Secțiunii Poate Fi Setat De la 0 La 2,75 Inch (7cm).Acesta Este Compatibil Cu Cele Mai Multe Mese Și Birouri De Diferite Grosimi.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Lungimea totală A Suportului: 640mm

Lampa Dimensiuni: Diametru Exterior 90 mm

LED-uri lumina de umplere inaltime: 550 mm

Telefon mobil stand inaltime: 360mm

Telefon mobil clip telescopic gama: 55-86mm (2.16 inch-3.38 inch)

Linia de Lungime: 1.45 m

Cantitatea De Led: 24 Buc

Led Putere: 12W

Sursa de alimentare: Usb 5v

Pachetul Inclus:

1*Selfie Inel de Lumina Cu Telefonul Mobil clip

Note:

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

Din cauza la lumină și ecran diferența

Etichete: tick tock, inel lithg, huawei tok, condus de telefon, costume tik tok, gaura de lampa, set tik tok, lampa led inel, husa, sfaturi tik tok

Suport Dropshipping
Nume De Brand centechia
Pachet Da
Transport Rapid de transport maritim
Compatibil Pentru Iphone Huawei Pentru Xiaomi, OPPO Samsung
Alimentare USB 5V
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare