Husa Flip Pentru Lenovo K5 Z5S Z5 Pro Caz de Protecție din Piele Acoperi Telefon de Portofel Capa Pentru Lenovo S5 K520 K10 Plus Protector Caz

w84422

17.53lei

-1.96

19.49lei

-10 %

Produs nou

Husa Flip Pentru Lenovo K5 Z5S Z5 Pro Caz de Protecție din Piele Acoperi Telefon de Portofel Capa Pentru Lenovo S5 K520 K10 Plus Protector Cazul Sta Capa Descriere Produs 1.100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate, cu bun ambalaj. 2.Material: de Înaltă Calitate din Piele PU + Lipit PVC Curea de Acoperire. 3.design cu stand titular de funcție, prop telefonul orizontal pentru hands-free vizionare. 4.Caracteristici: Proteja telefonul de la zgârieturi și chips-uri, murdarie si lovituri 5.Culoare: Negru, Maro,Verde,Roz,Rosu.

Descriere Produs: 1.Brand :Vsytereco 2.Piele PU + TPU Moale de Silicon ( Ultra-subțire și rezistent Ușor de instalat ) 3.Oferta instant toate în jurul valorii de protecție de la zgârieturi 4.Modele ca Portofelul Husă de Caz ,sloturi pentru Carduri si un buzunar interior pentru realizarea de IDENTITATE, bani și cărți de credit; 5.A făcut de bună calitate din piele PU și TPU moale material, Oferă o protecție maximă și previne zgârieturi, chips-uri și murdăria de acumulare.

Se întoarce și Politica Schimburi:

Vom accepta returnare și schimb daca produsul are vreun defect.Vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile cu privire la orice probleme.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a atinge satisfacția dumneavoastră,dacă aveți orice problemă sau preocupare cu achiziția dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul:

Stimate client, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Va fi apreciat foarte mult.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Observație: Fiecare model este diferit, vă rugăm să alegeți modelul dumneavoastră de telefon, daca nu confirma, puteti sa ne contactati inainte de a comanda , vă rugăm să don\\'t vă faceți griji despre imagine, va vom trimite corectă telefon caz pentru tine.

Etichete: k10 lenovo, z5s batman caz, redm 8, motorola k5 pro caz, lenovo a7600 caz, nota, caz pentru lenovo k10e70, galaxy nota 9 snapdragon, lenovo z6, caz lenovo z5, p70

Inventar În Stoc
Compatibil Model 1 Pentru Lenovo K5 Pro Caz
Compatibil Marca Lenovo
Funcția Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Compatibil Model 5 Pentru Lenovo K10 Plus Caz
Origine NC(de Origine)
Tip Husa Flip
Compatibil Model 3 Pentru Lenovo Z5S Caz
Tip Accesoriu Telefon Mobil Sac De Cazuri
Model lenovo yoga, lenovo m10, lenovo z7 pro
Compatibil Model 4 Pentru Lenovo S5 K520 Caz
Compatibil Model 2 Pentru Lenovo Z5 Pro caz
Nume De Brand VSYTERECO
Caracteristici Caz&Capac
Material Husa silicon+piele pu
Telefon Compatibil Pentru Lenovo
Design Drăguț,Simplu,afaceri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare