Naturale gri evergreen crystal ball minge de cristal de vindecare

w84275

33.32lei

-2.88

36.20lei

-7 %

Produs nou

naturale gri evergreen crystal ball minge de cristal de vindecare

Ite t m a Explica Numele Naturale glob de cristal Material cristal Greutate g Lungime cm Latime cm Inaltime cm NOTA 1.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare. 2.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini,multumesc pentru intelegere.

3.Știm cu toții că nu există nici un fel de frunze în cuvânt,pentru că ei sunt naturali, de asemenea, pietrele sunt naturale, deci nu va fi un pic diferit de fiecare bucată.Vom livra produsele la întâmplare,vă rugăm să rețineți că,dar promitem că vom oferi cea mai bună calitate.

1.Bine ati venit pentru a cumpara produsele noastre, după ce au primit bunurile satisfăcător vă rugăm să lăsați evaluare bună tous, dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom fi în funcție de starea produsului, o rambursare completă sau parțială

2.Toate produsele din magazinul nostru sunt împușcați în lumină naturală.Asigurați-vă că produsul este intuitiv și adevărat.

3. Dacă doriți pentru a personaliza produsul, vă rugăm să ne contactați și să ne ofere cu imagini de produs pentru a elabora cerințele și specificațiile dumneavoastră.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

4.Dacă doriți să angro de un număr mare de produse sau personaliza un număr mare de produse, vă rugăm să ne contactați și să negocieze prețul.Va vom oferi cu produse de calitate și ieftine pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: led lampă de stradă ir, mic pachet moale, stopuri subaru, subwoofer 220 watt, polimer clax gresie, ti pahare de cristal, fuste stramte femeie, tricou bumbac linux, onoare acoperi 4s pro

Tema Mascota
Material Cristal
Caracteristică Regională China
Origine NC(de Origine)
Naturale cristal Naturale cristal
Nume De Brand dhmszb
Stil cu feng shui

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare