Uimitor Lemn&Metal ornamente de Gradina Grace Profundă Rezonanță Relaxare Windchime Clopot de Biserică Clopoteii de Vant 46.76" M02256

w83730

81.93lei

Produs nou

Material

Aluminiu&lemn

Dimensiune

Dimensiuni:lungime Totală: 119cm/46.76"

6 tuburi dimensiune:42.2-63cm/16.58-24.75"

Dia.de tuburi:2cm/0.786"

Grosimea de tuburi:1mm

Dia de top bord:16.5 cm/6.58"

Dia de limbă de clopot:7.5 cm/2.94"

De conversie : 1 inch = 25,4 mm 1mm = 0.0393 inch

Culoare ca imagine

Cantitatea

1buc

Etichetă personalizată

M02256

Cum de a pune ordine în www.videoprint.ro:

Bine ați venit la www.videoprint.ro.Aici este modul de a pune ordine:

1. conectați-vă www.videoprint.ro cu cei înregistrați numele și parola.

2. Văzând elementele pe care vă place, faceți clic pe butonul "adaugă în coș" dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe elemente;

Dacă doriți doar să cumpere 1 element,puteți, de asemenea, faceți clic pe butonul "cumpara acum" direct.

3. După terminarea tuturor de a cumpara, faceți clic pe "cosul de cumparaturi" din partea de sus dreapta a paginii într-o nouă pagină pentru toate elementele de care ai optat in cosul de cumparaturi.

4. În această pagină nouă, faceți clic pe butonul "cumpara acum".Apoi toate elementele de care ai optat va fi în 1 factură.www.videoprint.ro va calcula suma totală pentru tine.

5. Plătească pentru elemente împreună.

Cu acești pași, ordinea este terminat.Vă rugăm să simt încrezători să cumpere obiectele~:)

Politica de transport:

Toate produsele din magazin vor fi oferite cu transport gratuit .Atâta timp cât parcelă se cântărește este de peste 2KG,vom actualiza coletul de la poșta de transport maritim la Express mail transport (5-7 de afaceri de zile pentru livrare)pentru gratuit.

Statele unite ale americii Livrarea are 7-19 zile.Toate Canada și în întreaga Lume timp de livrare durează aproximativ 25-30 de zile din cauza internațional de vămuire.De îndată ce veți plăti pentru produsele, va vom trimite coletul în termen de 24 de ore.Dacă aveți nevoie de ele să fie expediate cu poșta expres transport(5-7 de afaceri de zile pentru livrare), vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de plată, și vom calcula suplimentar modernizarea taxa de la express mail transport maritim pentru tine.

Rambursare și Politica de Returnare:

Satisfactia dumneavoastra este nostru continua, noi nu oferim doar calitate de top de elemente, dar, de asemenea, cele mai bune servicii după vânzare,veți avea o experiență de neuitat pentru calitatea produselor și a serviciilor noastre.

Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, te rog, doar nu ezitați să anunțați-ne.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Vom reship alte cele, sau de restituire pentru tine ca o compensație.

Feedback:

Dacă aveți de gând să ne dea neutru /negativ feedback-ul sau DSR rating mai mic de 5 stele ,pls nu ia măsuri în grabă,credem că da aceste nu este scopul tău.Scopul tau este de a ne spune de nemulțumire,în cazul în acțiune vă permite să știm care ne sunt inadecvate în activitatea noastră sau elemente,credem că ne va da cu siguranta o soluție satisfăcătoare, urgent,răbdare și înțelegere este apreciat în curs ne îmbunătăți activitatea noastră.Vă mulțumesc în avans.

P. S: va Vom raspunde e-mailurile în termen de 24 de ore.Bine ati venit la cer.

Etichete: celtic decor, naturale scoici vânt chime, clopot de oi, clopot de vânt, chime vânt, amazing grace vânt chime, argint windchime, clopotul tibetan, antic windchime, clopot de cupru

Material Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare