50Pcs Culorile Curcubeului Cablul de Nailon Colier Cordones Rattail Satin Șir Coarda 18 inch Diy Accesorii Material Pentru a Face Bijuterii

w83559

56.58lei

Produs nou

Element: Culoare Fantezie Colier Material Diy

Material: Nylon

Culoare: mix culori aleatorii

Dimensiune:aproximativ 45 cm+5 cm prelungire(în apropiere de 18inch)

Locul de origine: China

Avantaj: 1)constatările de Bijuterii pentru colier, puteți să-l vândă ca accesorii bijuterii,de asemenea, puteți adăuga unele perle/pietre/diamant etc pandantiv de a vinde la fel de colier.

2)DIY colier, creativ și noutate.Poate fi un cadou bun.

Transport:

Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile după ce a primit plata.(Vă rugăm să înțelegeți uneori s-ar putea don\ \ 't fi gata de valori,care va dura câteva zile mai mult).

Transport prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în 20-55 zile lucrătoare.Depinde de destinație și de factori obiectivi, uneori poate dura mai mult timp.

Taxe vamale și taxe

1. Taxe de Import, impozite și alte încărcătoare personalizate nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport maritim.Aceste taxe sunt cumpărător\'s de responsabilitate.

2. Noi, de obicei, nava de mărfuri într-o valoare mai mică în scopul de a evita taxa pentru cumpărător.Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărători țară personalizate nu de către noi, în diferite țări au diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit loc, cumpărătorul ar trebui să-l suporte.

3. Pls verifica cu Țara ta\'s birou Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica De Returnare

Vrem să fie complet mulțumit cu achiziția dvs..Dacă pentru orice motiv nu ar dori să se întoarcă sau schimb un articol, vom fi bucuroși să facă acest lucru.dar clientul este responsabil să plătească taxele de transport,Restituiri si schimburi sunt acceptate pe elementele care sunt în aceeași stare au primit.După ce vom primi returnat,ne\'ll deduce taxa de transport maritim și de a da o rambursare a clientului\'s cont imediat.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 stele.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute sau a pleca de feedback negativ.Putem lucra împreună pentru a o rezolva.

Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: cordon nailon, cordon diy, diy fiul, cordon de pantofi, cablul de nailon, satin fir, dantelă pantof, satin sârmă, cablul de mătase, coarda satin

Articol Chineză Nod Colier De Cabluri Cu Incuietoare Homar
Cantitatea 50Pcs/Lot
Tip De Element Constatările De Bijuterii
Lățime Produs 1inch
Articol Greutate 2.4g
Element De Lungime 18inch
Material Satin Moale Nailon
Constatările De Bijuterii Tip Cabluri
Caracteristică Culori stralucitoare Cablu Coliere Cu Extender
Caracteristicile Produsului Strălucire De Culoare Colier Cablu
Numele IN
culoare SE AMESTECĂ ALEATORIU
Numărul De Model NC-18

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare