Nou
125pcs/lot 2.0 ml cuticula ulei de unghii stilou cu scurgere rezistent la perie aplicator de unghii nutriție ulei pen dozator pachet gol

125pcs/lot 2.0 ml cuticula ulei de unghii stilou cu scurgere rezistent la perie aplicator de unghii nutriție ulei pen dozator pachet gol

w83265

305.09lei

Produs nou

Reamintesc: Vom vinde doar la pachet gol (pen dozator) pentru acest articol!!!

Descriere de acest produs: 2.0 ml cuticula ulei de unghii stilou cu scurgere rezistent la perie aplicator de unghii nutriție ulei pen

Articol Nr. TM-LG775A

Stilou dimensiune: 125.0*12.3 mm

Volum Net: 2.0 ml

Activitatea de proiectare: prin răsucire în sus/de cotitură

Aplicator: puternic scurgere rezistent la vârful pensulei.

Pot fi aplicate domeniul: lac de Unghii, nail art ulei, ulei pentru cuticule, ochi esență de ulei, sau alt domeniu de ulei sau gel de produse, cum ar fi albirea dintilor cu gel, sau completați în medicină și farmaceutică gel de substanțe

Pentru acest articol, detalii si imagine clară a fiecărei piese de schimb, se poate vedea din următoarele imagini.

Dacă nu logo-ul și culoarea personalizate, vom accepta, de asemenea, moq este de 10 000pcs.

Timabeauty este placerea de a furniza diverse și inovare, produse de frumusete, instrumente și accesorii în domeniu frumusete.Suntem în mod constant încearcă cele mai bune pentru a furniza produse de calitate, preț competitiv și servicii excelente.

Aminti călduros puncte:

1. Puteți amesteca diferite elemente liber la loc pentru a salva pe de transport maritim de marfă, dar vă rugăm să ne contactați înainte, din moment ce avem pentru a verifica nivelul nostru inventar pentru aceste elemente pe care le-a luat.

2. Pentru unele elemente, dacă ai nevoie de mare cantitate comandă sau cerere pe comanda personalizata sau de ambalare, vă rugăm să ne informați, vom accepta cu siguranță comanda personalizata.

3. Dacă aveți o cantitate mare de ordine, dar vă faceți griji cu privire la calitatea, ne puteți trimite 1-2 buc mostre pentru testare înainte de a plasa ordin formal.

Termen de plata: plata Integrală ar trebui să fie efectuate înainte de livrare.Acceptam Alipay (Escrow), western union, Card de Credit, T/T de plată în compania noastră cont bancar.

Transport termenii: Toate bunurile vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea confirmării de plată.Noi va completa numărul de urmărire al coletului după ce am expediat comanda.Pentru a asigura transportul de securitate și livrare rapidă, în prezent, vom folosi doar EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT cont pentru a livra bunurile, pentru cele mai multe dintre țări, timpul de livrare nevoie doar de 3-5 zile de lucru.Compania noastra poate obține un discount foarte bun pentru clienții noștri.Dacă ordinea în care cantitatea este mare, putem aranja ocean transport pentru a salva marfă, avem transport departament să se ocupe de expediere pentru clientul nostru.

Returnare și rambursare termeni: Vom restitui întreaga sumă în cazul în care mărfurile care ați primit-o nu este la fel ca la descriere, mărfurile ar trebui să fie în stare bună și ar trebui să fie pentru a ne întoarce în 3 zile după ce-l primească.Orice defect sau deteriorare în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați din timp pentru schimb, dar costul de transport maritim ar trebui să fie luate responsabilitate de către client.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte import pentru afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu generozitate.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul negativ, să lucreze împreună pentru a rezolva orice dispută sau neînțelegere în timpul afacere, puteți scrie e-mail la noi, serviciile noastre coordonator este Domnul Jacky Chen.

Etichete: ulei pentru cuticule din sticla, miere de unghii, gol ulei de unghii stilou, ulei gol pen, ulei negru pix gol, gol de unghii stilou, unghii oală, pahar gol de unghii sticle, vitafon, pach

Numărul De Model TM-LG775A
Dimensiune 2ml twist pen
Dimensiuni pix 125.0*12.3 mm
Fiecare stilou greutate 11g cu vârful pensulei
Volum Net 2ml
Tip De Element Sticle Returnabile
Pixul poate fi folosit Pentru ulei lichid sau gel sau crema cosmetice
Pix material și culoare Clar material PP

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare