Populare Sfesnic de Lemn Suport de Lumanare Decor de Masă Plante Suculente Ghiveci de flori pentru Nunta Rustic Decor de Vacanță

w83164

31.85lei

-13.67

45.52lei

-30 %

Produs nou

Tip de element:Lemn Sfeșnic Aplicabile faptei:acasă Agățat forma:decor de Suprafață tehnologie:Tehnologie de slefuire:manuala Material:lemn de proces de Producție: măcinare Modelare:plante Pachetul include:1 x Sfesnic de Lemn Caracteristici: material Eco-friendly Elegant si destul de decor Perfect Note: 1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

1. Pentru rusia/ Ucraina/ Belarus cumpărători, vă Rugăm să vă scrieți Numele Complet , atunci putem trimite comanda.

2. Pentru en-Gros , noi va oferim discount sau exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS.

3. Pentru Picătură de Transport maritim , putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi. ( Nici un pret, Nici numele companiei )

4. Daca ai volum mare de comenzi, te-ar putea face picătură de transport maritim de aici.

MARCAJ magazin, atunci cumpara elementele pe care doriți să cumpere, va primi 2%-3% un alt discount.Cum pot urmări coletul meu ?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge ?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri.Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție:

2) vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema.Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Etichete: grădină zăbrele, gradina din lemn, plantat gradina, flori rack, semănătoare de plante, gradina din lemn, suport pentru flori, bonsai decor, moss spagmoss, spuma lotus

Ocazie Ziua îndrăgostiților
Stil Modern
Potrivire Lumânare Mici Tealight
Utilizarea Sarbatori
Numărul De Model LHY3519
Tip Lumanare Stea
Material Lemn
Funcția Potrivire Cupa Lumânare
manual No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare