2 buc Copiii Walkie Talkie cu LED-uri de Lumina de Distanta Lunga Wireless Portabile de Apel Electronice 2 Mod de Radio Copii, Jucarii Educative

w83045

26.64lei

-17.78

44.42lei

-40 %

Produs nou

Descriere:

Cadoul Perfect pentru Copii: Walkie talkie cadou pentru 3-12 ani băieți, fete adolescente cadouri copii, cadouri de ziua de nastere .

Perfect de Aventura pentru Copii Jucarii: Situația poate fi monitorizarea în timp real a copiilor, anti rătăcit, sistem de alarma inteligent etc.

Mic și ușor, permite corpului copii, ușor de utilizat și este ușor de transportat, aceste se va potrivi confortabil în mâinile copiilor cu .

Sunet clar: Copiii Noștri walkie talkie clare apela funcția de alertă, clare și netede sunet de calitate, cu volum reglabil nivel.Echipat cu înaltă Anti-interferențe funcția de reducere a zgomotului pentru a spori bucuria de interacțiune părinte-copil.

Ușor de utilizat.Mare atât în interior, cât și activități în aer liber cum ar fi de joc în aer liber, excursie de primăvară și de vară de camping.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 15.5x5cm / 6.10x1.96inch

Material: Plastic

Pachetul Include:

2 Bucati Copii Walkie Talkie

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: walkie talkie 100 km, electronice gagets, doorbel, copii walkie talkie copil jucărie, interfon jucărie, lampă de lavă, talki jucărie, distanta de jucărie, walkie talkie pentru copii 2 radiouri, panou led yongnuo

Material Plastic
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Baterie no
Caracteristici Interactive
Clasificarea Interfon
Nume De Brand JJRC
Vorbim Gama 200m-300m
Avertizare no
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare