Reglabil pe înălțime Stantare Box Set jucării pentru Copii Mănuși de Box Jucărie Cu Suport Reglabil Copii Sport Fitness Jucarii

w82982

81.36lei

-20.34

101.70lei

-20 %

Produs nou

Caracteristici:

- Înălțimea de perforare mingea suportul este reglabil de la 77cm la 106cm perfect pentru copii de varsta 5 - 12. Ușor de reglat pentru a se potrivi nevoilor tuturor.

- Copiii sac de box poate oferi de ore de divertisment și ar putea fi folosit ca copii echipamente de fitness, va ridica rata de inima pentru a da un copil un antrenament mare!

- Sac, de asemenea, ajută pentru a construi calendarul și viteza.În Plus, acesta îmbunătățește coordonarea mana-ochi și Păstrează copii instruiți și construiește încrederea lor.

Caietul de sarcini:

- Material: PU

- Pachetul de conținut:

- 1 Set x Sac de box

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: aqua sac de box review, lupta boxe, copiii box set, mini sac de box pentru copii, sac de pumn, titlu de box, sac de box reflex bar, omul de box țintă, viteza sac de box standuri, copilul de box papusa

Origine NC(de Origine)
Varsta >8 Ani
Tip Saci De Nisip Categorie
Numărul De Model sac de box

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare