DELIA 1080P Camera IP Wireless de Acasă de Securitate aparat de Fotografiat cu Două sensuri Audio Camera de Supraveghere Wifi de Viziune de Noapte CCTV aparat de Fotografiat APP de la distanță

w82197

81.32lei

-189.72

271.04lei

-69 %

Produs nou

Real împușcat video:

Noi oferim UE / SUA/ marea BRITANIE/ AU Plug ,în mod implicit, acesta este trimis de către țara dumneavoastră.

Facilitate Camera:

· Înregistrare video HD 1080P oferă o calitate superioară pentru revizuirea detalii fine în sporit de rezoluție · Infraroșu cut filter asigură culori precise de reprezentare · Viziune de noapte de până la 10m in conditii de intuneric total · Instant APP alerte atunci când este detectată o mișcare · Suport pentru până la 64 GB Card SD pentru stocare locală sau să cumpere de stocare Cloud · Pan: 355 grade, Tilt: 95 de grade

1080P (2MP) Full HD, Lentile

Acesta este un ușor pentru a instala 1080P Camera foto de înaltă definiție, care sunt ideale pentru acasă și de afaceri de securitate.Veți obține uimitoare video în timp real pe dispozitivele mobile de oriunde și de a fi mereu la curent, chiar dacă ești la mii de kilometri distanță.

Pan/Tilt De Control De La Distanță

De la distanță Pan & Tilt Control, de 360 de grade, fără orb unghi, pentru a verifica unde vrei tu.

Viziune de noapte de noapte de acoperire de securitate

Fiți siguri știind că securitatea dumneavoastră camera poate vedea până la 10m în întuneric total, deoarece camera a construit-in 9 buc de lumină în Infraroșu.

Două Căi Audio

Built-in de înaltă calitate microfon si difuzor, apăsați butonul interfonului de pe APLICAȚIA pentru mobil, puteți vorbi cu familiile voastre cu ușurință.

De Detectare a mișcării & APP Împinge de Alertă

Orice mișcare suspectă aruncat în camera pentru ochi vor fi detectate și înregistrate, În același timp, veți primi instant APP de alarmă împinge pe dispozitivele inteligente, oriunde te afli.

Built-in Slot pentru Card Micro SD

Ușor pentru a instala pe cardul sd, suporta pana la 64 GB SD Card.

Lista De Ambalare

Lista De Ambalare:

· 1 x 1080P Camera IP WIFI · 1 x Cutie · 1 x Pachet Șuruburi · 1 x alimentare · 1 x manual de Utilizare

CUMPARATORUL OBSERVA

Vă doresc un cumpărături fericit!

Transport

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin www.videoprint.ro. 2. Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță verifica prin link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Dacă aveți orice schimbare a ordinii, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 4. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect, mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

Despre DELIA

Cu amănuntul și cu ridicata, toate sunt binevenite !Cu cat cumperi mai mult, reduceri mai mult veți obține !Simțiți-vă liber să ne contactați pentru mai multe selecții !

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, alarma kerui, protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, tptek camera ptz, camera reolink, se adapteze wifi, dahua hfw5442, camera ip wifi, decor acasă

Depozitare 64G
Două Căi Audio Da
Lentila (mm) 3.6 mm
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 125mm*75 mm*75 mm
Senzor CMOS
Origine NC(de Origine)
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Tehnologia Infraroșu
Stil Camera Dome
Numărul De Model ARXB
Nume De Brand delia
De Alimentare(V) DC 12V
Certificare CE
culoare Alb
Ieșire Audio Construit În Difuzor
Sisteme De Operare Acceptate No
IR Distanta(m) 10M
Iluminare Minimă(Lux) 0
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Consum De Energie(W) 5W
Suport De Perete Plafon
De Urmărire A Mișcării Suport
Alimentare Normal
Alarma De Acțiune telefon de Alarmă
TF Card NICI unul
Unghi De Vizualizare 85°
De Detectare A Mișcării Suport
Format De Compresie Video H. 264
Megapixeli 2MP
Senzor De Brand Sony
Viziune De Noapte Suport
Tip Camera IP
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Instalare Normal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare