Electric Antipruriginoasă Dispozitiv de Țânțari Muscatura Bug Mâncărime Neutralizator Mâncărime Stick Electric anti-mancarime dispozitiv cu respingător țânțar

w82167

15.99lei

-13.1

29.09lei

-45 %

Produs nou

Caracteristici:

*1.Acest mâncărime relief pen poate furniza căldură și vibrații pentru a promova fluxul de sange si circulatia si ajuta la reducerea mâncărime senzație de înțepături de țânțar.

*2.Aceasta musca helper nu folosesc nici un produs chimic și este non-toxic si sigur de utilizat și este perfect pentru copii cu pielea.

*3.Acest anti mancarime pen utilizare 1 baterie de putere și este scăzut consum energe,astfel încât acesta poate fi utilizat cu ușurință pentru o lungă perioadă de timp înainte de ai nevoie pentru a schimba bateria.

*4.Această mușcătură de țânțar relief pix este realizat din material rezistent, iar cazul este dur și greu de a sparge,o lungă durată instrument pentru utilizarea la domiciliu.

*5.Această mușcătură de țânțar eliberare are o suprafață netedă, care este confortabil atingeți și țineți apăsat,face mai ușor să funcționeze și confortabil de utilizat.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 16.5*3.5*2.5 cm

Culoare: Negru

Material: ABS + componente electronice

Caietul de sarcini:1buc Baterie (Nu Include)

Utilizare:

1. Montați bateria.

2. Aliniați vârful cu muște și apăsați butonul pen.

3. Așteptați timp de 10 secunde, te poate scuti rapid, scuti umflarea și mâncărime!

Notă:

1. Temperatura de stilou capul poate ajunge la 48 de grade Celsius, care este, 118.4 de grade Celsius, iar utilizatorul este suprafata pielii se va simti senzatia de arsura de la steaua.

2. Copiii sub 2 ani nu ar trebui să fie utilizate.

Lista De Pachete:

Antipruriginoasă pen * 1

Etichete: musca helper, pește-spadă, anti-itch cream, detector de minciuni, co 2 laser, antipruriginoasă crema, muscatura de tantar, musca stick, țânțar relief, antipruriginoasă unguent

Tip JJ2024905

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare