[NORTHWOOD] Moda Top Plat Militare Pălărie de Bumbac Snapback Cap Bărbați Femei Vintage Sepci de Baseball Tata Pălării Reglabil Dimensiune 55-60cm

w82145

29.37lei

-19.61

48.98lei

-40 %

Produs nou

Q:Cât despre starea mea de articol?

A:Draga client,Vom verifica cu atentie calitatea și utilizarea eficientă modalitate de a le proteja înainte de ambalare pentru dumneavoastră.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere!

Q:Când tu pleci de la postul meu?

A:Draga client,în mod Normal, elementul dvs. vor fi livrate în termen de 48 de ore în zilele lucrătoare.Dacă din stoc,articolul dvs. vor fi livrate în termen de 3-5 zile.

Q:Cum pot urmări pachetul meu?

A:Draga client,veți primi un număr de urmărire după ce am expediat la articolul dvs.,după 1-2 zile,conectați-vă la lista de comandă,localizați comanda dumneavoastră și faceți clic pe 'Urmărire',Veți găsi informații logistice,precum și numărul de urmărire.Sau puteți să introduceți numărul de urmărire pe site-ul web, oferim transport după tau articol.

Etichete: bnm bărbați pălărie, palarie barbati, bâtă de baseball din oțel, maternitate bluze si topuri pentru gravide, capac, margele pălărie de top, pălărie de om, sapca snapback cap, hat pentru femei, militar capac diy

Numele Departamentului Adult
Material Bumbac
Nume De Brand NORTHWOOD
Gen Unisex
Numărul De Model XMZ019
Tip De Element Militar Pălării
Origine NC(de Origine)
culoare Bleumarin, albastru, Negru, Armata verde Kaki
Dimensiune adjustable from 55-60cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare