FORUDESIGNS Bulldog francez de Femei Papuci de Moda Toamna Iarna Pluș Papuci Femei Plasă de Sandale Pantofi Plat femme zapatilla

w82081

162.68lei

Produs nou

Plata:

1.Cel mai bun mod este plata online direct puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport:

1.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail ajunge.Transport gratuit prin Epacket în Rusia și statele UNITE ale americii,cele mai multe dintre țările în 14-55 zile lucrătoare.

2.Vom trimite bunurile în termen de 2-5 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată,în cazul în care plata nu este disponibil,comanda dvs. va fi închis automat.

Reveni și de Garanție:

1.Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de articole într-o săptămână și terci cantact noi în termen de 24 de ore de la confirmarea achiziției.

2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate sarcina de a se întoarce și reshipping.

3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii,Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

4.Foy orice elemente,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Etichete: de sex feminin flipflop, papuci de vara, pvc papuc, bulldog pantof, baie, papuci de casă, desene animate slide, flip flop femeie, piscină papuci de casă, drăguț flip flop, papuci de casa femei

Model Tip Print
Tip Doamnelor vara pantofi plat
Inaltime Platforma 0-3cm
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numele Ochiurilor De Plasă Respirabil Pantofi
Tip De Element femei în afara papuci
Materiale De Captuseala Sintetic
Personalizate personalizat femei papuci
Pantofi Tip De bază
Locul Aplicabile În afara
Toc De Tip Plat cu
Utilizare Mujer/Adolescenti/Adolescente/feminin/femme plasă de papuci
Nume De Brand FORUDESIGNS
Numele Departamentului Adult
Picătură de transport maritim picătură de transport maritim pantofi
Material De Sus Cauciuc
Numărul De Model CA
Element De Moda Transformat peste Marginea
Material De Talpa EVA
Sezon Vara
Branț Material EVA
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Cu Platforme Da
Stil Fete Sandale De Vara

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare