Reducere!!Aluatul separator și rounder mașină de Aluat mașină de tăiat Aluat mingea de luare a mașinii pentru vânzare

w82058

4 271.30lei

Produs nou

Descriere Produs

Top vinde Aluat Mingea de Luare a Mașinii de Panificație Aluat Compas de Divizare Mașină de Aluat Separator Și Rotunda

aluatul separator rounder -caiet de Sarcini

Model

KN-D2

Putere

1500W

Capacitate(kg/h)

1800pcs/h

Tensiune

220V

Dimensiuni de gabarit

560*620*980

N. W

140kg

greutate de pâine Aburit (g/buc)

30-150

aluatul separator rounder -Descriere Produs

aluatul separator rounder -Introducerea de Produse

1. Pe o baza de adoptare avantajele de astfel de mașini, KN-D2 model aluat separator/aburit pâine, mașină de laminat este produs cu un design unic.Alimentele produse de această mașină arată bine culoarea, regulate și forma elegant, și, de asemenea, gustat parfumat și dulce.

2.Ea are caractere de înaltă eficiență și structura compacta.Marimea produselor finite poate fi ajustat cu ușurință și trei de turnare-moare poate fi ales.

3. Ambreiaj ca greutatea controleaza o parte este mult mai fiabile, mai sigure și mai convenabil de a fi întreținute și exploatate.

Imagini Detaliate

aluatul separator rounder -Produs Caracteristică

1.Designul aparatului este rezonabil, compact, aspect ingrijit frumos, de dimensiuni mici, greutate redusa, zgomot redus

2.De înaltă eficiență, operație simplă, ușor de curățat, curat,

3.Frământare pâine decât mâna-frământare pâine forma netedă și frumos, și de mână-de frământat pâine aburit mai delicioasa uite, parfumat si delicios

Certificari

Informații despre companie fabrica Noastra este situat în Zhengzhou city, provincia Henan.deține bogate de export experiență de 26 de ani,produsele Noastre principale includ prajit cafea printer masina, masina de inghetata, crema moale de gheață mașină, mașină de gheață, înghețată mașină, noroi masina,etc. Și cafea printer masina se vinde foarte bine în ultima vreme.Fabrica profesionale de piese de prelucrare și produse de compania noastra au calități și modele minunate.În plus, avem CE, ISO, FSN, certificare SGS.Există echipamente performante si rapide servicii de livrare în compania noastră.Bine ați venit să ne vizitați și să stabilească pe termen lung relație de afaceri!

Ambalare Si Livrare

Informații De Contact

Bine ati venit plasa mai multe comenzi!!!Vă doresc o viață fericită.

1.

Dacă doriți să ne ajuta să aranja transportul și livrarea la cel mai apropiat port, vă rugăm să alegeți transportul pe mare ( port a port );

Dacă doriți să ne ajuta să aranja transportul și livrarea la cel mai apropiat aeroport, vă rugăm să alegeți transport cu avionul ( aeroport ) ;

Dacă doriți să ne ajuta să aranja transportul și livrarea la adresa de domiciliu, vă rugăm să alegeți de transport expres internațional, cum ar fi TNT, DHL, FEDEX ( door to door ) ;

2.

Dacă alegi transportul cu avionul / expres internațional, agentul frigorific va fost eliminat înainte de expediere, deoarece este interzis pe avion.

Deci, ai nevoie de a umple agent frigorific înainte de a utiliza, mai multe detalii, va vom informa de îndată ce veți primi mașina.

3.

Dacă alegeți gratuit de transport maritim, oferta noastră se bazează pe CNF punct de vedere comercial!Asta înseamnă că, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

4.

După o lungă perioadă transport, transfer, va duce în mod inevitabil în refrigerent cu reflux și alte fenomene, dacă noul cumpara prajit mașină de gheață zburat utilizare poate cauza compresorului ars.

Deci, vă rugăm să pune noua mașină pe podea 12 ore înainte de utilizare.

5.

Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local TNT / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.

Etichete: minge de crăciun divider, aluatul separator și rounder mașină, vanzare, concasor alimentare, bile de aluat filtru, meserii masina de debitat, hotdog, aluat rotunda, rabla pentru tort, sheeter aluat

Funcția aluat rotunda tăietor de aluat mingea
Dimensiuni De Gabarit 560*620*980
Greutate de pâine Aburit (g/buc) 30-150
Putere (W) 1,5 kw
Capacitate(kg/h) 1800pcs/h
Certificare ce
Nume De Brand Liuben
Tensiune (V) 220V
N. W 30-150
Numărul De Model aluat rotunda tăietor de aluat mingea
Putere 1500W
Model KN-D2 aluat rotunda tăietor de aluat mingea
Origine NC(de Origine)
Tensiune 220V
Capacitate de Lucru Vas (Cana) aluat rotunda tăietor de aluat mingea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare