Ninja Linie Copiii echipament de alpinism Ninja Frânghie Obstacol de Formare Echipamente de Distracție pentru Copii Moale Linie în aer liber pentru Copii Carabină

w81643

269.66lei

-259.09

528.75lei

-49 %

Produs nou

Acest lucru este în curs de obstacol care vă oferă up-și-vin ninja un mod ușor, sigur și distractiv mod de a emula competitive ninja sportivi văzut la TELEVIZOR.

Caracteristici:

2" wide nailon ninja linie este înșirate 7 1/2' de pe masă între doi copaci sau posturi și cele șapte obstacole se blochează oriunde de-a lungul celor 50 lungime din oțel robust carabiniere.

Include trei "ninja pumnul"coarda mânere, două bare, alpinism coarda cu puncte de sprijin, și două inele de gimnastică.Există două pom de protecție incluse în kit pentru a se asigura că, atunci când se blochează Maimuță Linie dintr-un copac, copac coaja va fi protejat.

Ca tineri ninja navigați curs, vor construi de bază și puterea superioară a corpului, coordonarea, și de încredere—toate în timp ce petrece mai mult timp în activ, în aer liber.

Putere industrială armat cu fibre permite slackline pentru a sprijini până la 250 de lire sterline.

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

Pachetul dimensiune: 400 * 300 * 100mm / 15.7 * 11.8 * 3.9 în

Greutate pachet: 3100g / 6.8 kg

Lista De Ambalare:

3 * Coarda De Prindere

2 * Bare

2 * Coarda De Alpinism

2 * Inele De Gimnastică

9 * Gook

1 * Sac

Etichete: jocuri alpinism copii, cercul sport, tabelul alpinism de formare, ninja jucărie, sport pe apă, de sex feminin rachete de zăpadă, moale, ninja frânghie, ieftine alpinism echipamente, arborist echipament de alpinism

Origine NC(de Origine)
Tip Perete Echipamente

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare