Nedefinit 10/20/30 Pachet Non-Alunecare de Catifea Copii Umerase Pentru Jachete, Pantaloni, Rochie Haine umerase fierbinte de vânzare de instrumente de uz Casnic

w81512

19.89lei

-8.91

28.80lei

-30 %

Produs nou

10/20/30 Pachet Non-Alunecare De Catifea Copii Umerase Pentru Jachete, Pantaloni, Și Rochie De Haine Gary Roz

Punct de vânzare:

10/20/30 disponibile Fildeș copil catifea non alunecare umerase cu rotire 360 grade, lucios, crom cârlige și crestate, umeri, care va face haine agățat-o simplă plăcere!

Textura moale de catifea umerașe cuprinde articole delicate, cum ar fi camisoles și rezervoare cu ușurință, în timp ce robust, dar ușor de construcții poate rezista la o greutate maxima de 10 kg ideal pentru agățat grele articole de îmbrăcăminte, cum ar fi straturi.

Gratuit până la 100% mai mult spațiu pe un articol de îmbrăcăminte rack cu ultra subțire profil de aceste economie de spațiu subțire de catifea umerase.

Linia umerilor pe Ivory catifea umerase este conturata pentru a ajuta la conservarea haine formă și caracteristici precis-taie crestături pentru păstrarea bretele în loc.

Pantaloni umerase dispun de o bară orizontală, care este acoperit cu catifea de lux care ambele mânere și previne cute.

F lară: Material: catifea

Dimensiune:28x21.5x0.5

Culoare : Gary Roz Cantitate: selectabil

N ote:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

I nclude: 10/20/30xNon-Alunecare de Catifea Umerase

Etichete: rochie de rack, copii băieți umerase, barbati pantaloni cuier, nivel umeraș pantaloni, pânză rack, cuier stativ, Cuier copii, copiii albi umerase, jachete umerase, porțelan radiator cuier

Origine NC(de Origine)
Material PC
Este Pliabil sau Nu No
Este Extensibil sau Nu No
Tip De Instalare În picioare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare