Două Tipuri Japoneză Sakura Comestibile Napolitana Flori de Hârtie Pentru Tort Acadele Decoratiuni oblea comestibile Prăjituri de Decorare

w8133

30.51lei

Produs nou

Bine ati venit

Plăcută La Cumpărături

Notă:(vă Rugăm să citiți înainte de a comanda)

1.Data de livrare de china post: Brazilia (60-90days) , Rusia / Israel (30-50days)

2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată.

4.Dacă după 60 de zile(Brazilia 90days) încă nu primi produsele, va rugam sa ne contactati, va vom returna.

5.Te rog, nu face litigiilor în termen de 60 zile , acest lucru este de nedorit.Nu acceptăm orice dispute pentru nici un număr de urmărire .

Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Două Tipuri Japoneză Sakura Comestibile Napolitana Flori de Hârtie Pentru Tort Acadele Decoratiuni oblea comestibile Prăjituri de Decorare

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă mulțumesc!Material: Napolitana si Alimente de Culoare Dimensiune:2.3*2.3 cm Plachetă de Hârtie, de asemenea, numit de Hârtie de Orez,Napolitane, tapetare este relativ nou pentru cookie decorare și implică nimic mai mult decât un simplu cut-and-paste tehnica.Pentru neinițiați,napolitane, actele sunt subțiri, translucide foi de deshidratat, cartofi pentru amidon,apă, ulei vegetal,care vin atât de simplu și de pre-imprimate cu alimente în condiții de siguranță coloranți în mai multe modele.

Folosit, de asemenea, pe partea de jos a Turrón spaniolă Bomboane, care este atât de popular, atât în SUA, cât și în Spania.Comestibile de hârtie este din lume cel mai popular produs, toată lumea și se bucure de ea, deci ce ai de gând să faci?

Cum să utilizați:

1.Înainte de a utiliza fanta din spatele filmului, care se vor imprima pe imagine este de teracotă în stratul de crema de tort,diverse tipuri de crema se aplica.

2.Film din cauza la o buna fantă umed,pot fi plasate în congelator în 30-60 de secunde,pentru a grațios elimina filme.

3.Cu degetele (la uscat)atingeți pentru a redimensiona imaginea, în scopul de a elimina posibilitatea de ridicare și bule.Loc ar putea să nu fi capabil de a ridica sau muta imagine,imagine, treptat, a fuzionat cu crema de mediu.

Notificare:

1.Fiecare element este sigilat pentru prospețime optimă.Nu se păstra la frigider.

2.Orice umiditate ar trebui să fie evitate de cristal napolitana hârtie.Nu se pune direct pe painea felii proaspete de crema sau unt.

3.Napolitana hârtie este oarecum fragil.Bucăți foarte mici s-ar putea rupe în tranzit.Acest lucru este considerat normal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etichete: fluture comestibile, hârtie de napolitana, inima pungă, napolitana, hârtie de zahăr, fiji tricou, orez lipicios, edibl, comestibile de napolitana, comestibile hârtie de napolitana

Numărul De Model Napolitana Hârtie
Tip Tort De Instrumente
Origine NC(de Origine)
Tort De Instrumente De Tip Decor
Sugestiv Sexual No
Material Napolitana Hârtie
Certificare SGS
Caracteristică Eco-Friendly
Obscene Imagine No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare