Noi de Indreptat Parul Profesionist de Vapori Infraroșu Îndreptare de Fier Ceramic Flat Iron Fier de Păr instrumente de Styling Umede&Uscat coafura

w81303

178.82lei

-76.64

255.46lei

-30 %

Produs nou

Noi de Indreptat Parul Profesionist de Vapori Infraroșu Îndreptare de Fier Ceramic Flat Iron Fier de Păr instrumente de Styling Umede&Uscat coafura

Descriere LED de afișare a temperaturii 2-inch plutitoare plăci de min temperatura:150 ° c(300 ° c) temperatura maxima:235℃(455℉) Termostat de Reglare Segmente:6 fișiere(150℃ 170℃ 190℃ 210℃ 220℃ 235℃) tensiune de alimentare:110-240V culoare:alb/negru lungime :2.5 m greutate:540g lungime: 32cm * 6cm Funcția Echipat cu turmalina ceramice placa, materialul profesional pentru indreptat parul si reduce afecta parul.De Încălzire cu infraroșu pot Repara deteriorarea parului încălzire Rapidă în câteva secunde pentru a 150-235 ℃ 60 de minute cu oprire automată Timp de lucru de viață și performanță stabilă.Simplu comutator on-off pentru operare ușoară.De lux ionic plat de fier poate fi folosit pe toate tipurile si texturi de par cu aburi fier de călcat îndreptare a face parul neted și de a elimina încreți Pachetului: 1 x aparat de Indreptat Parul 1 x Manual de Utilizare (în limba engleză) 1 x sticla de 2 x manusi de Plată & Transport

1.Putem accepta plata prin Escrow recomandat de www.videoprint.ro și de card de Credit,Western Union,Paypal și transfer Bancar.Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

2. Livrăm în aproape întreaga lume cu transport gratuit (cu excepția unor țări îndepărtate) prin China Post Aer Înregistrat Mail /Vânzător este metoda de transport maritim.Dacă aveți nevoie speciale, companie de livrare, vă rugăm să ne întrebați înainte de a comanda.

Alte Sfaturi:

o.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Garanție

1. 7 zile de bani înapoi / 2 săptămâni schimb / 1an reparate.

2. Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei, telefon, cât ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

3. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport )

4. Fiecare returnare sau de schimb trebuie să se bazeze pe dovezi .De exemplu, am trimis din greseala sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit.

Feedback-ul

1. Feedback-ul dvs. este puterea de a ne împinge, astfel încât vă rugăm să luați câteva minute pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă aveți orice întrebări cu privire la articolul dvs., vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, vom răspunde la tine în termen de 12 ore de lucru.Multumesc de un milion.

Etichete: aur turmalina, prezent turmalina, oamenii turmalina, det, d, parul steampod, knifs, parul cu aburi, fraps, fier de par steam

Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Material ABS
Optim timpul de styling 1-2 min.
Aplicabile păr Uscat & umed
Dimensiuni Placă De Încălzire Altele
Certificare ce
Min. temperatura 140 °C
Caracteristica 5 Aburi de păr îndreptare fiare de călcat
Sursa De Alimentare electric
Durata de viață a placă termică/bar Mai mult de 50.000 de ori
Max. temperatura 230°C
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Caracteristică 1 De Par Profesional Vapor
Caracteristică Plăci de întins părul profesionale
Caracteristică 3 Netezirea părului produse
Diametru de conductor termic 16-20 mm
Tip De Element Fier
Putere 40W-59W
Numărul De Model S88plus
Caracteristică 4 apartament fier de indreptat parul
Termostat De Reglare Segmente Altele
Controler De Temperatura Digital
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Caracteristică 2 steampod
Nume De Brand DH Frumusete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare