Portabil cu Lumina UV LED Transporta Caz USB Multi-scop Dezinfecta Sac de Telefon Mobil Cutie de Călătorie Sterilizator UV Sac de Dezinfecție Cutie

w80974

63.01lei

-24.53

87.54lei

-28 %

Produs nou

Descriere:

Puternice Lumini LED – portabila UV sterilizare cutie poate elimina 99.9% lucruri murdare în 3 minute.Este mai rapid și mai eficient pentru a proteja tine si familia ta.

De mare Capacitate pentru Toate Opera pe telefon, portofel, biberoane, control de la distanță, gamepad, căști, cheile de la mașină, bijuterii, instrumente de frumusete, periuțe de dinți, lenjerie de corp, mănuși, jucării sau haine.

Perfect de Călătorie Nevoie de un sac de machiaj pe călătoria dvs. de afaceri?Acum ai noștri sterilizare sac de a transporta farduri, pensule și instrumente de frumusete, precum și oferind un complet curat.Mare dimensiune pentru a se potrivi în bagajele de mână.Merge pe o vacanță de familie?Ia geanta și curăța jucării pentru copii, sticle, boluri și mai mult.Tot ce ai nevoie este ceea ce suntem.

Acoperi Toate Nevoile Dvs., Asigurați – vă că dvs. de gadget-uri, electronice, precum și alte elemente de utilizare de zi cu zi sunt liber de pericolele nevăzute.În condiții de siguranță și de încredere pentru utilizarea cu nr de ozon generat.Cel mai bun pentru familiile cu copii mici sau persoanele în vârstă.

Dimensiune: 24x12x18cm / 9.44x4.72x7.08inch.

Caietul de sarcini:

Material: Oxford

Capacitate: 20-35L

LED-uri: 3

Putere: 15.6 W

Pachetul Include:

1 Bucată Lumina UV gel Dezinfectant Sac

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: instrument de dezinfectare cutie mare, b brand, sterilizator uv pentru unghii, led uv lampi, rucsac led, pic de sterilizare caz, cutie uv, uv dezinfectat cutie, unghii dezinfecție cutie, cutie de steril

Origine NC(de Origine)
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Nume De Brand gazechimp

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare