Înlocuirea ABS Negru Argintiu Bara Fata Radiator Diamond Racing Grila se Potrivesc Pentru Mercedes a Class W176 2013

w80390

230.37lei

-47.18

277.55lei

-16 %

Produs nou

Mai întâi de toate

Vă rugăm să lăsați un mesaj despre modelul de masina ta și y ureche și stil de organism atunci când plasați o comandă, astfel încât să putem continua comanda imediat!

Timpul De Livrare

1. www.videoprint.ro, de obicei, afișează mai mult timp de livrare la costul de transport maritim secțiune.Vă rugăm să întrebați-ne despre o data estimată de livrare, dacă sunt în cauză.

2. În cele mai multe cazuri, comanda ta va deveni poate fi urmărită în termen de 1 - 5 zile , ne va permite să știu dacă trebuie să procedăm mai mult decât era de așteptat.

3. Uneori informații de urmărire poate rămâne neschimbat pentru mult timp - înseamnă oficiul poștal local nu au actualizat informațiile relevante încă, dar nu vă faceți griji, vă rog, vă vom returna în cazul în care pachetul este confirmat pierdut.

Fiscale Personalizate

1. Nu există nici un tip de impozit inclus în prețul produsului sau costul de transport maritim.

2. Pentru obiecte mici, oficiului vamal nu va colecta fiscale personalizate; dar pentru mai mare de elemente, cum ar fi un spoiler, cel mai probabil, vor percepe taxe, pentru că ei judecă valoarea coletului pe propriile standarde indiferent cât de scăzut valoarea declarată este.

Returnare Și Rambursare

Nu este nevoie să se întoarcă pentru cazul fatal problemă de calitate ocurres - vom retrimite sau de restituire.

Garanție

6 luni

Etichete: b class w246, r129, diamant mercedes, emblema mercedes w176 grill, amg w176, mercedes coupe tuning, w204, masini mercedes slc, w246, gna mercedes

Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Înlocuire
Modelul Anului 2013 - 2015
Tip De Element Curse Gratare
Tip De Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare