Element 3PCS/SET Metal Tăcut Poartă Capul Pistonului & CNC din Aliaj de Aluminiu chiulasa pentru Airsoft AEG Gearbox Ver 2/3 GB05010

w80389

99.79lei

-44.82

144.61lei

-30 %

Produs nou

Element 3PCS/SET Metal Tăcut Poartă Capul Pistonului & CNC din Aliaj de Aluminiu chiulasa pentru Airsoft AEG Gearbox Ver 2/3 GB05010

Element Descriere:

-Potrivit: M4/ M16 Serie AEG

-Putere Mai Mare, O Performanță Mai Bună

-Ambalare: 1 buc Oțel Inoxidabil de Răcire a Cilindrului 1 buc CNC din aliaj de Aluminiu chiulasa 1buc Ciuperci Capul Pistonului

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape,Boleto este în termen de 5 zile.

www.videoprint.ro acceptă Visa,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western union,Transfer Bancar,Webmoney și Boleto prin sigure procesor de plată ESCROW.

Vă rugăm să fiți siguri plata dvs. este în siguranță păstrate de www.videoprint.ro până când vă confirma comanda.

Am expediat comenzile pentru cele mai multe țări de China par avion,ePacket și www.videoprint.ro Standard de Transport maritim,16-35 zile pentru timpul de livrare.Unele țări ar putea ajunge la peste 35 de zile.

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă puteți' t obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.

Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.

Dacă puteți' t obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema.Suntem siguri că există întotdeauna soluție.

Multumesc pentru venirea ta și dorința de următoarea vizită!

Etichete: shs aeg capul pistonului, capul pistonului, pistol airsoft electrice full metal, airsoft, gearbox v2, element de caz 5, airsoft piston, airsoft flash hider, airsoft m4, cutie de viteze 3 airsoft

Numărul De Model GB05010
Material Metal
Origine NC(de Origine)
Tip bolt
Element Nume BORE-UP Kit
Pachet 3PCS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare