De îngrijire a sănătății Hexagon de col uterin turmalina perna Trata vertebră cervicală acid beciuri amortit Perna de îngrijire a Sănătății fizioterapie massa

w79994

242.20lei

-130.42

372.62lei

-35 %

Produs nou

Caracteristică: 1, Conform teoriei Chineze tradiționale de îngrijire a sănătății, 2, Poate promova circulația sângelui; 3, pentru a Îmbunătăți memoria; 4, să Consolideze funcția de organe, crește metabolismul; 5, Elimina tensiunea, relaxați-vă corpul și mintea; 6, Ajuta pentru a promova somn. 7, Portabil și durabil.

Jade /Turmalina/Germanite Introducerea de Jad este bogat în oligoelemente.Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor.

Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.

Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna.Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap.Acum vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate și frumusețe de dormit pe jade cu comoditatea de un jad de pernă.

Etichete: broderie perna, perna pană, jinkairui masaj, co2 gaz galeriei, piciorul perna, pană pernă pentru reflux de acid, perna podea, fata de perna de masaj, suport pelvian, massag perna

Origine NC(de Origine)
HANRIVER 1-1-6
Dimensiune Medium
Tip De Element Masaj & Relaxare
Material ca spectacol cinematografic
Nume De Brand HANRIVER
Numărul De Model 0
Tip De Unitate bucata
Cerere Gât
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 40cm (15.75in x 7.87in x 15.75in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare