De Vânzare la cald Jucarii din Lemn Puzzle 3D din Lemn Masiv Copilul Portabile Jigsaw Puzzle-uri de Siguranță Lemn Jucării din Lemn pentru Copii Educatonal Jucarii

w79562

25.22lei

-10.82

36.04lei

-30 %

Produs nou

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: siguranța Copiilor este prioritatea noastră.Aceste puzzle din lemn puzzle-uri sunt făcute de înaltă calitate din lemn eco-friendly și au trecut stricte de siguranță teste în laboratoare internaționale.Puzzle-uri au trecut de ASTM și CPSIA de certificare.Ele sunt, fără plumb, fără BPA și ftalat gratuit.Acestea sunt acoperite cu non-toxice pe baza de apa vopsea.Acestea sunt potrivite pentru copii mici cu vârsta cuprinsă între 1, 2 sau 3.

2、Învățare în timp ce Joacă: 4 atent selectate creier-construirea de pachete de puzzle poate ajuta nu numai băieții și fetele să învețe ceva despre vehicule în timp ce joacă, dar îmbunătăți, de asemenea, băieți și fete atenția și de a rezolva puzzle-uri.Puzzle promoveaza foarte mult dezvoltarea copilului coordonarea mana-ochi și atenție.

3、Ochi-prinderea Culori si Modele: puzzle-uri caracteristică frumos și culori luminoase și drăguț vehicul forme, care sunt concepute pentru a vă îmbogăți capacitatea copiilor de învățare și curiozitatea să recunoască vehicule, încurajând astfel stimulare senzorială și promovarea dezvoltării creierului.

4、Copilului Dimensiuni: dimensiunea de fiecare puzzle este de aproximativ 5.8 x 5.8 x 0,5 cm.Piesele de puzzle sunt suficient de gros pentru copilul dumneavoastră pentru a prinde cu ușurință, și ele sunt perfecte pentru mâinile mici.Din nou, aceste puzzle-uri copilul, sunt sigure pentru copii, deoarece acestea sunt suficient de mari astfel încât copilul nu poate înghiți pe ei.

5、Cadou Ideal: 4-mașină din lemn, puzzle-uri pentru copii sunt compact ambalate într-un sac robust pentru stocarea de puzzle-uri.Acestea sunt ambalate într-o cutie de cadou personalizat.Daruri bune Cele mai bune cadouri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1, 2, și 3. Copii mici se pot termina puzzle-uri la domiciliu, în interior sau în aer liber, activități cu părinții sau prietenii lor.

Caietul de sarcini:

Suprafață vopsea: vopsea pe baza de apa (NON-TOXIC)

Material: 100% lemn

Singur produs dimensiuni: aproximativ 15 cm*15 cm*3.8 mm/5.91*5.91*1.18 în

Greutate: aproximativ 42g

4-bucata set greutate Pachet: aproximativ 15*15*1.6 cm/5.91*5.91*0.63 în, greutate: o greutate de 168g

Lista De Ambalare:

1 x Puzzle Sau 4 x Puzzle

Caracteristici:

01. Interacțiunea părinte-copil

Părinții sunt cei mai buni profesori de copii.Aceste jucării vor permite părinților să se distreze cu copiii lor.Ei nu numai că va lăsa copiii să se bucure pe deplin de distracție de joc, dar, de asemenea, crește interacțiunea dintre părinți și copii, permițându-le să crească și să învețe.

02. De învățare în timp ce joacă

Frumoase și luminoase culori strălucitoare și forme de animale drăguț sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea copiilor de a invata culori-pentru a încuraja stimularea senzorială și dezvoltarea creierului.Aceasta este o mare jucărie interactiv.Copii mici se pot termina puzzle jocuri cu părinții sau prietenii lor în activități de interior sau exterior

03. Buna chamfer design

Aceste forme colorate sunt realizate din 100% lemn.Acestea includ bine-a făcut, non-toxic, suprafețe netede, și acestea sunt dotate cu margine rotunjită de design, fără claritate.Acestea sunt sigure pentru copilul dumneavoastră are mâini mici.

04. Jucarii din lemn de învățământ

Luminoase și vii jocuri de potrivire de culoare pot ajuta copiii îmbunătăți gândirea logică și de a promova recunoașterea de culori si forme.

Note:

Acest puzzle este interzis pentru copii în vârstă de sub 1 să se joace cu.

Copii mici ar trebui să se joace cu puzzle-ului, sub supravegherea părinților lor.

Vă rugăm să rețineți că puzzle-ul nu este potrivit pentru copii mici cu vârsta sub 1.

Etichete: kai puzzle, las puzzle, de pluș, jucărie moale, animal puzzle bois, joc portabil player, complex puzzle din lemn, forma de animal puzzle, magic puzzle din lemn, multe puzzle din lemn

Gen Unisex
Certificare NICI unul
Stil Animale
Origine NC(de Origine)
Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Puzzle Stil Puzzle 3D
Material Lemn
Numărul De Model puzzle educativ

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare