49mm Chrome de Semnalizare Indicator luminos de Relocare Furculita Cleme Pentru Dyna Street Bob FXDB 2007-Street Bob FXDBP 13-14

w79471

52.84lei

Produs nou

ChromeTurn Indicator De Lumină Relocare Furculita Cleme Kit

Caietul de sarcini:

100% de Brand Nou și de Calitate Garantat!

Tip: Turn Semnal De Lumină Furculita Relocare Clemă

Material: de Înaltă calitate CNC din Aluminiu

Clemă Dimensiune: 49mm (Diametru)

5/16 Inch Non-Găuri filetate

Pentru Semnale De Montare Pe Furca Fata Tuburi

Culoare: Crom

Montarea: ( Plz asigurați-vă că la montarea înainte de orice licitare.Vă mulțumesc! )

Dedicat pentru Toate HDModels cu 49mm Furculita Tuburi

Dyna Fat Bob CVO FXDFSE : 2009

Dyna Fat Bob CVO FXDFSE2 : 2010

Dyna Fat Bob FXDF : 2008-2015

Dyna Street Bob EFI FXDBI : 2006

Dyna Street Bob FXDB : 2007-2015

Dyna Street Bob FXDBP : 2013-2014

--Pentru a monta stoc inițial de semnalizare pe tuburi de furca (Nu este potrivit pentru piața pieselor de schimb de semnalizare).

- Notă:Acesta este un aftermarket personalizat de element, nu un OEM parte.Se va potrivi modelele enumerate mai sus, dar modificarea poate fi sau nu necesar.

- Ușor pentru a instala.Instrucțiunea nu este inclus.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste additionalcosts va fi înainte de licitare / cumpărare.

Livrare: Vom livra comanda în termen de 48 de ore!Postul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea de plată.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.videoprint.ro este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa,vă Rugăm să ne dea un mesaj imediat te face plata.Pieptănare transport nu este permis. ----Par Avion: în General, despre 21-28 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii ; 25-30 de zile lucrătoare pentru marea BRITANIE, AU, America, Europa de Vest, Asia.

----Livrare pentru restul lumii, de obicei, durează 21-35 zile lucrătoare,uneori, durează 30-45 de zile lucrătoare sau mai mult. ----De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar.Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: fxdb, crash bar harley dyna, harley davidson, harley street bob, park tool, aqh2223, road glide speciale, davidson harley street glide, motociclete flasher, clemă de cablu harley

Motobike Face Harley-Davidson
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nume De Brand GIDIBII
Lățime Produs 00cm
Numele Modelului AQH-009-E
Element De Lungime 00cm
Articol Greutate 0.2kg
Înălțime Element 00cm
Tip De Material de înaltă calitate CNC din ALUMINIU
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare