Xiaomi Youpin Haylou Solare LS05 Smart Watch Sport Metal Rotund Caz Heart Rate Monitor Somn IP68 rezistent la apa iOS Android Global

w78942

122.00lei

-81.35

203.35lei

-40 %

Produs nou

Caracteristici Principale:

● Ingeniozitatea design within reach

Nordic minimalist design interpretarea Solare atitudine de trend.Linii netede, creând un sentiment unic de circulație și un sentiment de tineret; în formă după cum sugerează și numele, ca soarele orbitor arc corp din metal, clinici ochi, sunt restante de lumină.

● TFT de înaltă definiție ecran luminozitate

Indiferent de lumina de noapte, din fibre de cenți, cu 1,28 inch TFT ecran de înaltă definiție luminozitate, culori bogate și delicat, real și imagine vie.Sau din noapte, zdrobitoare atât conținutul în lumina strălucitoare, detalii vizibile.

● Inovatoare nano bratari silicon

Respirabil și confortabil de purtat, fără povara unei lungi, flexibile, din silicon mansete, prin inovare nanometri undele de lumină polarizare tratament, confortabil, respirabil, chiar dacă transpirația poate rămâne experiența poartă confortabil, echipat cu reglabil design perforat, se poate potrivi diferite încheietura mâinii, lung purtați nici o povară.

● Se răcească bloc de metal

Greu ușor, pentru a îmbunătăți textura generală și duritate, integrarea de o oglindă circulară, de cristal clar, simt netedă.High-gloss placare cu corpul, cu timpul, zero abraziune.

● Stricată nesăbuit circulație

Până la 12 selectabile modul sport, consumul de energie in timpul exercitiilor nu este deranjat, fără teama de sudoare care picură sau stropi de ploaie, bucurați-vă de viața ideală în mișcare.

Modul Sport: funcționare în aer liber, mersul pe jos, ciclism, alpinism, spinning, yoga, alergare, canotaj, gimnastică, baschet, fotbal, training gratuit

12 tipuri de sport profesionist mod, astfel încât mișcarea mai eficient și mai sigur mod de a schimba orb mișcare, 12 professional sport comutatorul pentru modul de flori, puteți în funcție de nevoile lor, selectați corespunzătoare științifice exercițiu de planificare în timp și intensitatea de exercițiu program.Ridică încheietura mâinii vizibile în timp real a datelor de mișcare, întregul exercițiu de control de stat, astfel încât mișcarea mai mult cu mai puțin.

● 30 de zile de așteptare de durată, adio energie electrică anxietate

De înaltă performanță baterie cu litiu, durata de viata. 1 taxa poate sta pentru 30 de zile sub deschise de stat de la circadian rata de inima, poate fi însoțită de 15 zile.Atunci când puterea este scăzut, dar, de asemenea, un memento inteligent de a călători nu mai este deranjat de putere, de a Explora lumea minunata!

● IP68 rezistent la apa

Zi waterproof, impecabil, ceas bazat pe IP68 rezistent la apa standarde de evaluare, care poate preveni eficient transpiratia sau apa de ploaie de stropi pentru a satisface necesarul de apă zilnice, purta mai mult la usurinta.

Notă: Vă Rugăm Să.Petele de apă să se usuce înainte de a începe de lucru, pentru a prelungi durata de viata a ceasului.

● Monitorizarea precizie și apoi pauză pentru a face bazate pe dovezi de sănătate urmărite

De înaltă precizie senzor de mișcare pedometru este, de asemenea, un telemetru, în scopul de a urmări ritmul, ceas de înaltă precizie senzori de mișcare, optimizarea continuă poziționare algoritm inteligent evita interferențele de semnal, în timp real cu precizie a înregistra numărul de pași, distanța și caloriile activități de consum.

● Bazate pe știință de management de somn de mare de date, o analiză în profunzime pentru a vă ajuta să adormi liniștit

Pe baza rafinamentul date de mare, ne-am dezvoltat-o mai mult sistem de management științific somn.Când senzorul este în contact cu încheietura mâinii, puteți învăța să dormi prin miscarea corpului frecvență, cu APLICAȚIA, înregistrări detaliate din timpul de somn, calitatea somnului, ajuta sa dormi mai mult înțelegerea intuitivă de detalii, de a dezvolta obiceiuri sanatoase de somn.

* Datele de Test și rezultatele numai pentru referință, nu pentru diagnostic și terapeutic de baza.

● Toate-zi continuă monitor de ritm cardiac, să acorde întotdeauna atenție la sănătatea inimii

Built-in senzor optic de ritm cardiac, rata de inima echipat masă algoritm inteligent, apoi mici modificări poate detecta cu precizie. 24 de ore de monitorizare continua a ritmului cardiac, pentru a vă ajuta să înțelegeți inima ta, pentru a preveni eventualele probleme cu inima, în orice moment pentru a ajusta timpul de exercițiu și a ritmului cardiac în funcție de cantitatea de exercițiu.

● APP inteligent "Haylou se Potrivesc" în timp real de sincronizare, de fiecare dată când schimbați record După generația anterioară de date de mare de optimizare și dezvoltare de aplicații, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, în același timp, "Haylou se Potrivesc" APP poate fi mai precis sincronizate înregistra ritmul cardiac, numărul de pași, somn și alte date, pentru a vedea dintr-o privire, pentru a asista la fiecare moment de schimbări subtile.

Etichete: smartwatch, omul ceas, oficial xiaomi, ary ceasuri, mi xiomi, amazfit ceas, 3 xaomi, ceas inteligent, bărbați ceas, monitor pc

Origine NC(de Origine)
Sistemul De proprietate OS
Grad Impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Tip Pe Încheietura Mâinii
Mai Multe Cadrane Da
Rezoluție 240*240
Model Xiaomi Haylou LS05
Descarcă APP Disponibile Da
Nume De Brand Xiaomi
Forma Ecranului RUNDA
Camera Din Spate NICI unul
ROM 128MB
Capacitatea bateriei 300-450mAh
Modul De Rețea NICI unul
Sistem de cerere Android 4.4 sau mai sus, IOS8.0 sau mai sus
Carcasa Din Material ALIAJ
PROCESOR Producător Mediatek
Stil Sport
Material De Trupa Gel De Siliciu
Limba engleză
Certificare CE
Compatibilitate Toate Compatibile
Baterie Detasabila No
Mecanism No
Temperatura de funcționare -20~45 de grade Celsius
Baterie 340mAh
Cartela SIM Disponibil No
GPS No
Banda Detasabila Da
Funcția Numărătoarea inversă
Cerere Grupă De Vârstă Adult
RAM 128MB
Dimensiunea De Afișare 1.28 cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare