IP Wifi 4G Camera Panou Solar de Securitate de Supraveghere în aer liber, piscină Interioară Cam Infraroșu Viziune de Noapte la Distanță Vedere Uman Detectarea HD CCTV

w78620

217.39lei

-122.28

339.67lei

-35 %

Produs nou

Obține Cupoane De Magazin

Urmați magazinul nostru,noi, uneori, emisiune magazin coupions.

Solar Camera

Atunci când camera este în soare, panoul solar va continua să încărcați camera, iar camera foto va continua să funcționeze în mod normal.

Produs Caracteristică Cheie

Echipat cu tehnologie de bază de care aveți nevoie

Dimensiunea Senzorului

Camera Wifi=O Camera Wifi+Un Panou Solar Camera Wifi-32G=O Camera Wifi+Un Panou Solar+UN ssd de 32GB SD Card Camera Wifi-64G=O Camera Wifi+Un Panou Solar+UN Card SD de 64GB 4G Camera=UN 4G Camera+Un Panou Solar 4G Camera-32G=UN 4G Camera+Un Panou Solar+UN ssd de 32GB SD Card 4G Camera-64G=UN 4G Camera+Un Panou Solar+UN Card SD de 64GB

Optional panou solar

Poate fi folosit în interior și în aer liber, panourile solare pot fi selectate în funcție de propria situație.

100% De Sârmă Gratuit

Built-in baterie si panou solar lucra împreună înseamnă 100% nici cabluri, nici cablu,nici o legătură.

Smart PIR de Detectare a Mișcării

Atunci când a construit-in senzor PIR detectează mișcarea umană, imediat va salva imaginea și să o alerta prin APP.

Vizualizare Mobil

Atâta timp cât există o rețea, ecranul de monitorizare pot fi vizionate oricând și oriunde.

1080P HD Night Vision

1080p de înaltă rezoluție, viziune de noapte, imagine, permițându-vă pentru a vedea fiecare detaliu mai clar.

IP66 rezistent la apa si Praf

Funcționează perfect, chiar și în medii dure.

Două Căi Audio

Rezistent la apa microfoane și difuzoare, indiferent de situație și cât de departe, se poate transporta cu ușurință conversații reale.

Multi-User De Vizualizare

Suport vizionarea de imagini în timp real și de a reveni vizita imagini.

TF Card Și de Stocare Cloud

Camera poate suporta pana la 64G TF card de stocare locale, sau pot fi stocate prin intermediul serviciilor de cloud (Notă: 7 zile gratuit)

Important:

În scopul de a se asigura că aparatul poate funcționa în mod normal, vă rugăm să încărcați acumulatorul mai mult de zece ore înainte de utilizare.

Aviz produs:

1. Acest produs are 2 buc built-in 18650 baterii cu litiu 2. Doar versiunea WIFI produse suport hotspot comutare/numai versiunea 4G produse suport SIM card 3. Suport ios și sisteme Android 4. Produsul acceptă Chineză și engleză 5. Suport 4G-64G card TF 6. Grad impermeabil IP66

Problemă comună:

1. Q: Va funcționa în mod normal în timpul încărcării?A: Da, atâta timp cât camera este acuzat, fără a scoate acumulatorul, camera poate funcționa în mod normal. 2. Q: După complet încărcată, cât de mult poți ultima data bateria?O: Sprijină continuu zilele ploioase pentru aproximativ 30 de zile, în funcție de condițiile reale. 3. Poate acest aparat de înregistrare 7/24 toată ziua sau numai mișcarea de stare?A: Acest produs doar inteligent detectează mișcarea statutul de figuri umane și animale.

Plata:

Dacă aveți nevoie de a cumpăra o mulțime de produsele noastre, puteți să contactați serviciul clienți pentru a discuta despre pret.

Despre Noi:

Produsele noastre, serviciile noastre, vă meritați să fiți siguri!

Livrare:

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Timp de livrare: ----Expres: de obicei 3-10 zile lucrătoare. ----Prin e-mail de aer: de obicei 10-30 zile lucrătoare. 3. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare, am doar navei în poziția completate în ordine. 4. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători. 5. Datorită diferitelor timp de vămuire în diferite țări/regiuni, nu putem garanta timpul de livrare de la toate transporturile internaționale, în special în timpul sărbătorilor.Acest lucru poate afecta urmărire logistică, vă rugăm să înțelegeți! 6. Costul de transport nu include orice taxă de import, iar cumpărătorul este responsabil pentru tarifare. 7. Dacă încă nu au primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!

Garantie si Retur:

1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. 2.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. 3.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Etichete: 4k solar camera, kit aparat, 4g camera, camera mini, vstar cctv aparat de fotografiat, ios camera de supraveghere, oitdoor camera wifi, camera ip wifi, camera celule solare, Camera 3g

Stil Cutie Aparat Foto
Senzor CMOS
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model SDW-1
Unghi De Vizualizare 120°
Instalare Normal
Ieșire Audio 1CH BNC
Format De Compresie Video H. 265
TF Card 64G Card TF
Depozitare NICI unul
Sisteme De Operare Acceptate No
Consum De Energie(W) NICI unul
Tehnologia Pan Tilt Zoom
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Iluminare Minimă(Lux) NICI unul
Alimentare Normal
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Conectivitate Wifi
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Suport De Perete Partea
De Alimentare(V) 3.7 V-4.2 V
culoare Alb
Megapixeli 3MP
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 143*144*72mm
Certificare FCC
Senzor De Brand Panasonic
Lentila (mm) 3.6 mm
IR Distanta(m) 15M
Origine NC(de Origine)
Tip Camera IP

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare