Neopren de Talie Trainer pentru Femei Body Shaper Pierdere în Greutate, Slăbire Centura Brâu Corset Trimmer pentru Antrenament de Fitness

w7854

53.98lei

Produs nou

Culoare: Negru, Rose red

Dimensiune: S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL.

Marime:S,Talie:60-65CM

Marime:M,Talie:65-70CM

Dimensiuni:L,Talie:70-75CM

Dimensiune:XL,Talie:75-80CM

Marime:XXL,Talie:80-85CM

Marime:3XL,Talie:85-90CM

Dimensiune:4XL,Talie:90-95CM

Dimensiune:5XL,Talie:95-100CM

Dimensiune:6XL,Talie:100-105CM

Dimensiunea de conversie: 1 inch = 2,54 cm sau 1 cm = 0.393 inch

Underbust corset talie antrenor,poate cu ușurință în jurul valorii de burtica ta,oferă reglabil firma de compresie,vă oferă clepsidra curbe.

Material:75%Neopren+15%Nylon+15%Poliester,te fac sa transpiri mai ușor în sport.Corset talie antrenor este mult mai flexibil,durabil si confortabil,usor de curatat,acesta nu va smoală sau irita pielea.

Straturi duble Burtica de Control: Interior cu fermoar de închidere,ușor de a pune pe și în afara decât tradiționale cârlig și ochi de închidere; Exterior puternic velcro este pasily jurul burtă tuck ca un brâu,oferă plin de compresie,acesta vă va ajuta să accelera arderea caloriilor atunci când exercită.

Sudoare Trupa Talie Trainer pentru Femei: 2 mm cu un singur strat de tesatura neopren haină de compresie, ajută la eliminarea toxinelor, a accelera arderea caloriilor proces, sudoare de 3 ori mai mult decât de obicei; Oțel dezosată conceput pentru a forma burtica ta,maximiza curbe pentru a realiza figura clepsidră.

Slăbire talie antrenor este alegere bună pentru pierderea în greutate femei uzura de zi cu zi,este, de asemenea, un mai bun cadou pentru cineva care vrea să se mențină în formă/pierde grasimea de pe abdomen, recuperarea postpartum, sprijin înapoi.Talie antrenor corset pot fi utilizate în activitățile de zi cu zi în timp ce de la birou, shopping, alergare, antrenament, exercitii, etc.

Etichete: korsett, oamenii antrenor, trainer femei, corset talie, bărbați adidas, omul adidas, corset gotic, corset doamna, china corset, fugi de pantofi

Tip De Element Formatorii
Nivelul De Control Mediu
Tesatura Tip Postav
Obscene Imagine No
Shapewear Talie Cinchers
Sugestiv Sexual No
Gen FEMEI
Material Neopren
Decor NICI unul
Nume De Brand OllyMurs
Numărul De Model XQS1008
Grosime STANDARD

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare