Inima Inițialele Picior Bratara Pentru Femei De Aur Litere A-Z Sori Pe Plajă Feminin Glezna Moda Bijuterii Accesorii

w78229

11.76lei

-10.41

22.17lei

-46 %

Produs nou

Despre Picătură De Transport Maritim

noi sprijinim picătură de transport maritim ,dacă sunteți de dropshipping cumpărător , vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când face ordine, astfel încât depozitul nostru coleg va expedia produsele la tine clienți, fără logo-ul și informații de promovare!

Despre Impozite

uneori vamal va încasa taxele pentru coletele ,vă rugăm să ajuta la a face de vămuire ,și dacă aveți nevoie de fișiere , vă rugăm să ne spuneți , ne va ajuta pentru a trimite fișiere de la tine !!!

Despre Plată

Despre Feedback-Ul

dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciile noastre ,vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv cu 5 stele , este important pentru vanzatori !!!de asemenea , dacă există probleme despre produse , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine .multumesc!!!!!

Etichete: cost-eficiente $10 bunuri tricouri, cadouri pentru părinți aspiratoare, profesionale moderne pelerine poncho, se amestecă și se potrivesc stiluri de pantaloni codrin, modern belle de sud amestecuri de lână, face tratamente de creștere a genelor, noi echipamente în aer liber travel tote, barbati pantofi casual, adidasi, de anul nou calități de zbor controller

Gen FEMEI
Nume De Brand CIBO
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Material Metal
Forma\model Scrisoare
Stil Trendy
Origine NC(de Origine)
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model TFJL081
Lungime 20CM+7CM
Tip De Element Sori

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare