Mobila de bucatarie Decor Renovare Auto-Adeziv Tapet,Simplu DIY Acasă Clădire Masă Tapet rezistent la apa Autocolante

w78181

175.29lei

Produs nou

Articol Nr.: XM-7017 Culoare: Multi-selecție de culoare Material: PVC de Calitate Gros rezistent la apa Fundal Utilizare: Mobilier de renovare, decor, rezistent la apa, praf, instalat suprafata poate fi curatata cu apa direct.Metric dimensiuni: ( lungime )5m*( lățime )0,6 m=3.0 mp/ lot/ rola Imperial dimensiuni: ( lungime )16.40 ft * ( lățime )1.96 ft =32.14 metri patrati/ lot/ rola Atenție: Auto-adeziv ( de Jos au lipici, rupeți folia protectoare pot fi lipite direct. ) Scopul Notă: imagini de fundal va laminate la o rola pentru livrare.De exemplu: lungimea pentru un singur lot/comanda este de 5 metri, daca iti cumperi 2 loturi, atunci bunurile pe care le-a primit vor de 10 metri, daca vand 3 loturi, atunci acesta va 15 metri, etc... 1. Tonurile de culoare pot varia în funcție de iluminat în cameră, imaginile de pe perete numai pentru referință. 2. Atunci când achiziționați mai mult de 3 role, În multe țări, vă Putem oferi transport gratuit prin DHL sau Fedex.TNT.UP.EMS.Cumpărătorului Real Foto :

Livrare: Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Și nu pot fi, uneori, o anumită întârziere în vamă de compensare sau de livrare.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet.Feedback: 1, depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3, Contactați-ne prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.Prețul NU include impozite sau taxe !!

Etichete: hârtie autocolant de perete, hârtie, vinil, adeziv de hârtie din lemn, film adeziv lemn, film tapet, wallpap, vinil adeziv pentru mobilier, hârtie lemn, decor casa de hârtie de perete, wallpap pentru live camera

Numărul De Model XM-7017
Caracteristică Mediu Prietenos
Utilizare De uz casnic
Tratament De Suprafață TIPĂRITE
Nume De Brand spațiu special
Funcția Anti-static
Tapet Vinil Tip Hârtie Înapoi Imagini De Fundal De Vinil
Material Fibre de lemn tapet
Stil Modern
Utilizarea BUCĂTĂRIE
Tip Imagini De Fundal De Vinil
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare