Noi Ab Roller Nici un Zgomot Abdominale Roata Ab Roller cu Covoras Pentru Brațul de Talie Picior Exercițiu de Gimnastică Echipament de Fitness

w77189

57.40lei

-22.33

79.73lei

-28 %

Produs nou

Puncte: 1、Ușor de Utilizat: abdomen roata este usor de asamblat, care dispune de cea mai nouă ergonomic TPR cauciuc pentru a fi modernizate, iar acesta dispune de sudoare de absorbție mânere, și este confortabil și durabil.Și-a construit în oțel gros oferă o excelentă capacitate greutate de aproximativ 440lbs.

2、Lățime Roată: roata măsurile de aproximativ 7 cm în lățime!Și ultra-wide roți de sprijin sporit de echilibru și de stabilitate, care va face antrenament netedă.

3、Practic in Utilizare: roata caracteristici funcționale automate de primăvară înapoi sau să se rostogolească înapoi funcția de a proteja de la tragerea muschilor, care este cel mai bun exercițiu roată, și este mai ușor pentru incepatori, bărbați, femei și adolescenți pentru a utiliza.

4、Calitate Fin: roata este rezistentă la alunecare TPE roata, firma și tăcut, care nu va deteriora suprafață podea din lemn și covoare.Și este perfect pentru antrenament de gimnastică acasă, și este echipamente de fitness pentru barbati, femei, care este potrivit pentru box si MMA de formare de fitness.

5、Excelent în Utilizare: roata este anti-alunecare cu role, care oferă o prindere confortabilă, silențioasă design, stabil vigoare, convenabil demontare, în condiții de siguranță poartă!Și roata este potrivit pentru familie exercițiu de fitness pentru a vă menține sănătoși!

Caietul de sarcini(aproximativ):

Nume: Abdominale Roata

Material: ABS + otel

Produs de culoare: roșu, galben și negru, roșu și negru, albastru și negru, negru și alb

Dimensiune produs: 30 * 16CM/11.81*6.30 în

Produs greutate: 560g

Aplicare:-ardere de grăsime și construirea musculare

Lista De Ambalare:

Abdominale Roata * 1

Etichete: fitness abdominal roata, apăsați roata, ab roller roată, exercitii abdominale abdominale roata, ab trainer mașină, ab roller, ab trainer, apăsați pe role, abdominale abs, senzor de amprentă digitală xiaomi redmi note

Cerere AB Roller Coaster
Numărul De Model Abdomen Roti Role
Funcția BRAȚELE
Tip Dublu Roți

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare