Nou
BODYLUBE lubrifiant pe BAZA de apa, LATEX SAFE 250 ML lubrifianti pentru sex lubrifiant sex anal femeie

BODYLUBE lubrifiant pe BAZA de apa, LATEX SAFE 250 ML lubrifianti pentru sex lubrifiant sex anal femeie

w77161

72.61lei

Produs nou

BIC Cobeco Corpul Lubrifiant pe Baza de Apa este un lubrifiant intim, care garantează o plăcere naturală datorită exclusiv alunecare textura.

Acest intim lubrifiant are o hidratare și umidificare efect.Oferă mai mult confort în timpul actului sexual și completează lubrifierea naturala a corpului, ceea ce face sexul mult mai intens.

BIC Cobeco Corpul Lubrifiant pe bază de Apă oferă mai multă plăcere pentru ambii membri ai cuplului.

Acest lubrifiant poate fi de asemenea utilizat în combinație cu prezervativele din latex.

250ml Transporturi containere discrete

Toate pachetele noastre sunt neutre.Semne, logo-uri, semne de ceea ce conține.Puteți fi sigur că nimeni nu va afla ceea ce ai cerut.

Avem, de asemenea, nu includ adresa din depozitele noastre sau numele companiei.Deci, nimeni nu poate uita pentru nimic despre ce cutie conține.

Satisfacție De Garantare

Vrem ca tu să fii fericit cu achiziția.De aceea trebuie customer service chat 12 ore pe zi, cu sprijin în limba spaniolă și engleză.Dacă aveți orice probleme, cu toate acestea mici, contactați-ne și vom face totul în puterea noastră să-l repara.De Asigurare A Calității.

Toate produsele noastre au fost examinate și în conformitate cu toate reglementările UE.Acestea sunt 100% noi și medicale fabricate cu materiale de calitate pentru a asigura siguranța dumneavoastră.Poate fi liniștit.Cumpărături în magazinul nostru.Vrem să asigure siguranța produselor noastre, care este motivul pentru care au fost curățate și sigilate în ambalaje.

Este posibil ca, deschizându-l miroase ușor pentru că a fost sigilat de luni de zile.Curățați-l și uscați-l în mod natural și mirosul va dispărea

Cât timp nu-transporturile noastre ia?

Vom folosi exprima de transport maritim pentru toate transporturile noastre.De aceea veți primi produsul 3-5 zile de la cumpărare, în conformitate cu transport maritim de țară.

Pentru comenzile în Spania: veți primi comanda de 3 zile de la cumpărare.

Pentru comenzi din afara Spaniei: veți primi comanda de 5 zile de la cumpărare.

Cât timp ia să transferurile de proces?

Ne-am împachetat comenzi în 24 de ore.Comanda dumneavoastra va fi expediat de 24 de ore de la cumpărare.

Opinia dumneavoastră este importantă

Ne dorim cel mai înalt grad de satisfacție posibilă în clienții noștri.De aceea noi ne ocupam de toate aspectele legate de experiența dumneavoastră.Deși nu putem ști dacă o facem corect până când ne știm părerea ta.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., lăsați-ne un rating de 5 stele și spune experienta ta.

Etichete: latex sex costum, electron scară, jucărie sexuală, sex, j lubrifiant, anal plug, durerea de cap, lubrifiant rezistent la apa, pentru viagra femei, costum de latex

Numărul De Model 1005001409547376
Material Pe baza de apa
Obscene Imagine No
Dimensiune 250 ml
Sugestiv Sexual No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare