Moda Retro Argint Culoare Cristal Verde Piatra Geometrice Inel De Nunta Pentru Fete Femei Femeie Partid Vintage Inel Bijuterii R378

w76860

12.98lei

-6.95

19.93lei

-34 %

Produs nou

Transport & Manipulare:

1. Comenzile sunt livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat, cu excepția comenzile efectuate vineri până duminică și sărbători legale.

2. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare pe care le oferă pe www.videoprint.ro.,noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa.

Feedback-ul:

1. Satisfactia clientului este obiectivul.Toate produsele sunt de calitate verificate.

2.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru feedback-ul dumneavoastră dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.

Etichete: email inel femei, indie rock bijuterii, universitatea peking, decor retro, rochie verde, Argint 925, suteyi inel de epocă, sa inele de nunta, lekani vintage inele, culoare chang inel starea de spirit

Gen FEMEI
Stil vintage
Forma\model GEOMETRICE
Ocazie Petrecere
Material Cristal
Metale De Tip Cupru
Numărul De Model R378
Compatibilitate no
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand mbet
Setarea Tip Penis Setare
Tip De Element Inele
Funcția no
Lățimea Suprafeței De 5mm
Inele Tip Verighete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare