Frigider De Depozitare Coș De Plastic Container Pentru Alimente Retractabil Proaspete Distanțier Strat Suport De Stocare Organizator Sertar Instrument De Bucatarie

w7682

18.35lei

-7.85

26.20lei

-29 %

Produs nou

Caracteristică: 1.Aplicarea pe scară largă: Acest raft de depozitare este ideal pentru organizarea de produse alimentare, băuturi, fructe și mai mult.Ideal pentru utilizare la masă sau în frigider.

2.Utilizare flexibilă: 2 sloturi pentru scădere circulație; intelligent design glisant; economie de spațiu și ușor pentru a stoca.

3.Design pliabil: Usor si durabil container pentru alimente; pliabil structura; este ideal pentru utilizarea în frigider.

4.Ușor de Curățat: design Gol, o bună ventilație, ușor de curățat, și uscare rapidă.

5.Economie de spațiu: să utilizeze pe deplin de spațiu, în mod eficient clasifica și confortabil alege și de a pune lucrurile.Folositi-l în camera rece, astfel încât acesta nu mai este murdar.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Culoare: alb, albastru, roz

Tip: rack de stocare

Dimensiune: aproximativ 20.5*16.4*7.6 cm/8.07*6.46*2.99 în (înainte de desen), 28.5*16.4*7.6 cm/11.22*6.46*2.99 în (după desen)

Greutate: aproximativ 135g

Lista De Ambalare:

1*Depozitare coș

Note:

1. Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare de 2-3 cm.

2 ca urmare a diferenței de lumină între diferite ecrane, culorile pot fi ușor diferite, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: retractabil cutie cu flacon, retractabil, cutie de ambalare, bucătărie organ, bin masa, bucătărie convenabil, desktop masa, retractabil reglabil cutie, retractabil frânghie cutie, cutie de plastic, retractabil pen cutie

Forma Dreptunghi
Produs Alte
Sarcina Alte
Stil Modern
Material Plastic
Numărul De Model Frigider raft de plastic cutie de depozitare
Utilizarea Alimente
Caracteristică Eco-Friendly
Capacitate Alte
Technics Lucios
Grilaj De Cantitate 1
Caietul de sarcini Other

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare