Amuzant Banana Banda Adeziva Tricou Încredere în Mine, eu sunt Un Artist Umor Tricou Joker

w7681

47.35lei

-10.41

57.76lei

-18 %

Produs nou

Du-te la magazinul nostru și de a fi urmașii noștri, Bucurați-vă de mai mult de reduceri exclusive!

-----Despre Livrare-------------------

În principal vom folosi /ePacket/, /www.videoprint.ro Standard de Transport maritim/, /China Post Air Mail/ trimite coletul (puteți alege de livrare modul în care doriți), toate sunt de calitate, livrare cu informații de urmărire astfel încât să puteți urmări pe internet. /ePacket/ și /www.videoprint.ro Standard de Transport maritim/ sunt mai rapide decât /China Post Air Mail/, așa că încurajăm clienții aleg /ePacket/ și /www.videoprint.ro Standard de Transport maritim/ .

-----Contactați-Ne------------------------

Coummunication este important, Orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, permiteți-mi Să rezolve pentru tine, vă rugăm să nu deschizi disputa sau lăsați un feedback-ul rău ușor, vă mulțumim pentru înțelegere în avans.

Suntem o fabrica din China, Foarte bine ați venit să ne contactați pentru afaceri în orice moment, putem oferi mai multe reduceri si informatii despre haine (și orice alte produse care te intereseaza) .

Etichete: banana, joker iarna, split, costume de baie, t-rex jucărie, răul poster, 16 joker, la joker, culturism rashguard, lup singuratic tricou, costume de baie banana

Nume De Brand URPHEUS
Model Tip Print
Material Modal
Guler O-Gât
Maneca Stil maneci scurte
Cu glugă No
Tesatura Tip Postav
Stil Casual
Lungime maneca(cm) Scurt

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare