Hogwarts Absolventi Amuzant Tricou Femei Harajuku Bumbac Tricou Femei Shrot Maneca Vrac Camiseta Mujer Alb Tricou Femme T-shirt

w76717

36.57lei

-10.33

46.90lei

-22 %

Produs nou

Cald Prompt

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.Vă rugăm să consultați culoarea finală noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc!

2. Dacă doriți să vedeți fotografii reale, vă rugăm să contactați vânzătorul.

3. Înainte de a vă plăti pentru o comandă ,vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare Codul Poștal și numărul de telefon.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Vă mulțumesc !

Despre Dimensiunea

1. Magazin dimensiunea de afișare sunt toate din Asia dimensiune .Vă rugăm să consultați graficul de dimensiunea inainte de a cumpara.Nu selectați în conformitate direct la tine obiceiuri.

2. Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a ajuta.

3. Dimensiunea poate fi de 2-3 cm diferă datorită manuală de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.

Transport

1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi in fiecare zi.

2. După plată, dacă doriți să modificați adresa, vă rugăm să ne lase noua adresă cât mai curând posibil, înainte de a trimite coletul.

3. Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.Vă mulțumesc!

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele, feedback-ul și comentariile pozitive pe experiența dumneavoastră, vom aprecia foarte mult.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc!

Etichete: lego jefuitori harta, baie mat pvc, stilul harajuku, amuzant tricou femei, capac femei hogwarts, jacheta man tricou, baie wc, hogwarts colegiul tricou, tipărit jefuitori harta, piciorul harley softail

Decor NICI unul
Dropshipping topuri
Stil Casual
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Model Tip Print
Material Poliester
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Scurt
Tesatura Tip Postav

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare