Tactic Toc De Pistol Elastic Brâu Centura Transporta Ascuns Pistolul Dulie Glock 17 Burta Trupa Toc

w76561

46.70lei

-15.54

62.24lei

-24 %

Produs nou

Ruger burta trupa pentru a transporta Ascunse se Potrivește Glock Pistol P238 LCP și Arme pentru Bărbați și Femei de Dimensiuni Similare

O mărime se potrivește tuturor-material neopren se intinde pentru a se potrivi de până la 44 "circumferinta. (Măsurată solduri sau non-burta de mărimea pantalonilor) Moale și suficient de confortabil pentru a purta direct pe piele.

Chirurgicale clasa elastic toc servește pentru mici supermini, compact, și chiar full-size pistoale și revolvere. 380, 9mm, 40 auto, 45 ACP, 38 special, 357, și 10mm etc.

Poate fi purtat în interiorul centura, în afara talie, corp cruce, apendicele poziție, cu 5 ore de poziție (în spatele șoldului), înapoi, și chiar de mare ca un toc de umăr.

Grămadă de ladă Toc este disponibil pe partea dreapta.Se potrivește cele mai multe arme de foc.

Înlocuirea buzunar revista si optional curea de retenție prevăzute. (Puteți tăia curea de retenție dacă preferați o mai bună viteză de peste suplimentare suport deține)

culoare negru

Dimensiune: 5 inch x 42 inch

Greutate: 5.7 oz.

Conținutul Pachetului:

1 x Curea Belt Band

Etichete: smith și wesson m, glock 17 19 toc, coldre sig sauer, un pistol adevarat, toc, lampa glock 43, Glock 19, Glock, 1911 centura toc, toc picior curea

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Wolfslaves
Numărul De Model Toc De Pistol
Material Nailon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare