Curse Motocross Home Decor Modern Ceas De Perete Dirtbike Călărie Disc De Vinil De Perete Ceas De Curse De Motociclete Rider Cadou Pentru El

w76308

67.36lei

-26.2

93.56lei

-28 %

Produs nou

Disc De Vinil Ceas De Perete

Acest stil vintage ceas de perete este fabricat dintr-un nou și original de vinil discuri cu muzică.Aceasta creatie handmade, arta este un Crăciun perfect, Aniversare, zi de Naștere, ziua Îndrăgostiților sau un cadou de nunta.De asemenea, putem personaliza orice design personalizat pentru tine, dacă aveți nevoie de un personalizate de design sau pentru comenzi vrac întrebări, vă rugăm să ne contactați.

CEAS SPECIFICAITON

• Material: de Înaltă calitate de Vinil LP, Mediu prietenos și Non-toxice • Dimensiune: în mod Normal, 12 cm Diametru • Ceas de Mișcare: Cuarț, fără zgomot de mișcare • Fata Ceas este un Autocolant • Design-ul este facut dintr-un original nou record de vinil, dar poate avea mici zgârieturi pe suprafață. •În timpul fabricarea de ceasuri de perete, vom alege aleator înregistrări atât de PL titlu și etichete pot fi diferite decât ceea ce este prezentat în imagine.

Baterie pentru Ceas cu Mecanism

• Tip baterie: Una de 1.5 V de Carbon-zinc Baterii AA (Nu sunt incluse) mecanismul ceasului sub echipamentele actuale se potrivesc 1.5 V de Carbon-zinc acumulatorul Numai,vă Rugăm să nu utilizați curent mare de baterii,baterii reincarcabile,se va defecta.

Mai Multe Culori Schimbătoare

Pentru versiune diode LED iluminat ceas de perete,va fi dat 16 Chei telecomanda pentru a personaliza culorile LED-uri de vinil lumina.Cu controler de la distanță, veți avea o varietate de setarea luminii, care participă la putere sau dezactiva lumini, pauză sau pentru a juca, dim sau schimba viteza de lumini și, de asemenea, de a crea curcubeu de culori.Telecomanda necesita o baterie CR2025 pentru a funcționa.De asemenea, energia eficient lumini LED are o durată de viață de mai mult de 50.000 de ore.Este perfect pentru un decor de perete și, de asemenea, de mare ca un cadou.LED componentă este USB alimentat.Pls Notă: controler de la Distanță CR2025 Baterie nu este inclus, din cauza companiei aeriene de transport de constrângeri!

Vă rugăm să rețineți: Pentru versiune diode LED Iluminat Ceas de Perete, 5V DC Adaptor va fi trimis în funcție de adresa de livrare.

Comandă Acceptată

Putem crea propriul Record de Vinil Ceas de Perete care se potrivesc cu nevoile dvs. și de a folosi-o pentru propria colecție și doar pentru uz personal.Doar lasă-ne subiecte și modele care doriți să facă, sau puteți trimite imaginea de Logo-ul si Brand-ul, vă vom trimite schita de design.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizii (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Personalizate Pentru Probe

Etichete: ariel bikini, motocross proteja, ktm dirtbike, mare ceas de perete, bicicleta ceas, ceasuri de perete moderne, ceas de perete mare stație de, ieftin ceas de perete modern, Vinil Ceas, motociclist ceas

Aplicabile De Plasament Camera De Zi
model rezumat
Forma Singură Față
Caracteristică Stil Antic
Nume De Brand Geek Alerte
Numărul De Model GIT-1358
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Tip Ceasuri De Perete
Combinație Separă
Stil Creative
Ceas De Perete Tip 2mm
Material Vinil
Tip Display Ac
Corpul Material Vinil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare