G12 TV Stick Wireless compatibil HDMI WiFi Dongle-ul TV 1080P pentru google chromecast 32 Receptor Pentru Miracast, Airplay Android IOS, PC-ul

w75514

36.41lei

-15.62

52.03lei

-30 %

Produs nou

G12 Wifi compatibil HDMI Ecran fără Fir Receptor Pentru Chromecast Google Împingător Aruncat Ecran Oglinda Adaptor Pentru Miracast, Airplay DLNA

1. Dual-band 5G/2.4 G: wireless display adapter HDMI compatibil cu cablu de extensie pentru a rezolva deficiențele de prima generație.Propulsat de un RAM dual core chipset.Suport H. 265/HEVC decodor 4K (3840 X 2160) și rezoluție 1080P.Suport pentru livrare App pe dispozitive Android și Chrome proiecție pe Windows.Nu este nevoie pentru a comuta la Miracast, Airplay DLNA modul.

2. Pentru iOS Setări Utilizator: Conectați la hotspot semnal WiFi lista de pe dispozitiv iOS.Conectați-vă la wifi prin adresa IP 192.168.203.1 prin intermediul browser-ului.Confirmați că telefonul mobil este conectat la aceeași wi-fi, deschideți Airpaly , wireless iOS ecran este proiectat pe TV.Acum puteți vedea ce este afișat pe dispozitivul iOS pe TELEVIZOR.

3. Pentru Android Setări Utilizator: Deschideți funcția Miracast de pe dispozitiv Android și selectați Anycast a aruncat dispozitivul la TELEVIZOR.Dacă nu știți despre Miracast, puteți descărca aplicația prin scanarea codului QR de pe ecran.Deschideți aplicația și conectați-vă la Miracast, care vă va ghida.Ecran mic va fi reflectat pe marele ecran.

4. Largă Compatibilitate: Suport pentru Miracast/Airplay/DLNA.Compatibil cu Android 4.4+ și iOS 9.0+, MacOS 10+, Windows 8.1+ (Miracast trebuie să fie activate).Atunci când un prieten de petrecere sau reuniune de familie, puteți partaja wireless Partaja fotografii sau prezentarea către fișier de pe marele ecran de o întâlnire sau de clasă.Suport pentru Netflix/Video/HBO go/Hulu Plus sky go/DIRECTV pe dispozitive Android.Potrivit pentru Unreviewed video de pe dispozitivele iOS numai.

5. Sistemul General de Actualizare: Vom periodic actualizarea firmware-ului de pe server pentru a adăuga caracteristici și de a îmbunătăți compatibilitatea.Conectați acest adaptor la wifi și va actualiza automat, astfel încât dongle-ul poate lucra cu cea mai recentă versiune de iOS / Android Compatibil / dispozitive Windows oricând.

Descrieri:

1. Interfata USB, plug and play, mai compatibil, adecvat pentru cele mai multe computere, telefoane mobile, etc.

2. Rezoluție HD, imaginea este mai clară și mai lin.

Caietul de sarcini:

Interfata: HDMI compatibil

Se aplică la: Suport Miracast, Airplay, DLNA

RAM : DDR 1 Gb

Putere : 5V 2A

Culoare: negru

Pachetul Inclus:

1 x Wifi compatibil HDMI Wireless Receptor Ecran

1 x cablu de Încărcare

1 x manual de utilizare

Note:

Vă rugăm să permiteți-0-2mm eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc pentru înțelegere.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

Etichete: anycast, chromecast, chromecast googl, lg wifi bluetooth, kpop mouse-ul fără fir, android tv stick, alternative chromecast audio, cutie de tv, exprimate chrome, cromecast google

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand EDUP

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare