2021 Mini Căldură Mașină de Presă pentru Camasi Pantofi, Pălării Mici HTV Vinil Proiecte Portabil Mini Usor de Presă pentru Încălzire Instrument de Transfer

w75373

205.02lei

-87.87

292.89lei

-30 %

Produs nou

【Actualizat design & care Transportă Caz * mâner în formă de Inimă face stabilă și frumoasă.Pune o cutie de depozitare de transparent, încă arată ca o operă de artă.Există în plus sac de depozitare, Izolare pad burete și stropitoare.Spray o cantitate mică de apă înainte de fiecare de Călcat, va face munca mai simplă.

【Modul simplu si Profesional】Modul modul simplu au 4 temperaturi, iar timpul de operare poate fi în orice moment între 10-120 secunde.Modul profesionist poate fi setat la orice temperatură între 284-410°F și timpul de operare poate fi oriunde între 10-999 secunde.Cheia metoda de funcționare este relativ complicat, vă rugăm să consultați manualul.

【Automate de Presare Funcție și Durabil Placa de Jos】atunci când începe să lucreze, acesta va automat vibreze pentru a realiza apăsând efect.Placa de jos este fabricat din fonta de galvanizare crom material, care este foarte durabil, nu este nevoie să vă faceți griji despre părți daune în viitorul apropiat.

【Grijuliu & Utilizate pe scară Largă】Mici și ușor de transportat.Potrivit pentru transferul de fotografii sau text pe pe tricouri, haine, genti, rogojini mouse-ul, pălării, pantofi, animale de pluș, etc. Pentru siguranță, vă rugăm să așteptați pentru ca aceasta să se răcească complet înainte de depozitare.Acolo va fi un semnal sonor atunci când este încălzit la temperatura setată, iar aceasta va va automat alimentarea dacă nu începe activitatea după 30 de minute.Un lucru bun vă va cădea în dragoste cu.

1 *Gazdă

1 *scaun de Plastic

1 * sticla cu pulverizator apa

1 * temperatură Înaltă pad burete

1 *Instrucțiuni

1 * sac de Depozitare

1 *culoare ambalaj cutie

Etichete: htv vinil roll, bijuterii pentru barbati, presa termica, film de vinil, hat pentru femei, burghiu de presă mini, htv vinil, cricut fier pe vinil, sutien pentru femei, necklase femei

Căldură De Presă Masini 1 căldură mașină de presă
Nume De Brand FURONGHUA
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
DIY Consumabile ELECTRICE
Căldură De Presă Masini 2 Căldură Mașină de Presă pentru Camasi Pantofi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare