Peridot Cristal noroc copac cuarț gemMoney Copac Feng Shui Avere Home Decor Figurine Miniaturale PartyGift

w748

130.17lei

Produs nou

Articol Explica Numele Naturale cristal de cuarț pentru a vindeca Material NATURAL Greutate g Lungime mm Latime mm Inaltime 120mm

Baza este agat bucată, culoare agat de fiecare piesa este diferit, culoarea este livrat la întâmplare, acest stil este mic, mini dimensiune imagine este pe el, dacă nu înțeleg, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă rugăm să înțelegeți, dragi prieteni, înainte de plasarea unei comenzi, dacă vă deranjează, vă rugăm să fiți atenți.

Notă: ramurile și frunzele vor fi deformate în timpul transportului, pentru că ramurile de copil sunt realizate din sârmă de cupru, deci este ok pentru a aranja frunze de cristal și sârmă de cupru ramuri în forma sunteți mulțumit după primirea mărfurilor și deschiderea pachetului.

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport & Manipulare

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează:

1. SAL transport (SAL transport durează aproximativ 18-30 de zile.mai ieftin și mai repede)

2. Transport aerian (Air transport nevoie de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)

3. EMS shipping (EMS nevoie de aproximativ 6-10 zile.cel mai rapid, dar foarte scump)

4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni.mai ieftine, dar foarte lent)

Combinat Cu Transport Maritim

* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile.

* Puteți obține 15% reducere la transport.

* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face la totalul de plată.Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat.După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.

Politica De Returnare

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Termeni

Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

Am trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.

Am răspundă email-uri de 7 zile pe săptămână.Dacă nu puteți primi un răspuns de la mine termen de 2 zile, acest lucru înseamnă că nu poate primi dvs. de e-mail.Vă rugăm să asigurați-vă că trimite e-mail la o adresa corecta de email.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^ l

Etichete: copac feng shui, turmaline naturale crystal pyramid, casio diver, Peridot, pixiu inel, piatră prețioasă copac, naturale peridot pandantiv, cristal figurine animale, viața de copac pandantiv, cu feng shui fântână de apă

Baza agat de culoare aleatorii de livrare Naturale agat de bază
Material Noroc copac de Cristal naturale peridot cuarț de stâncă Copac Bani
Nume De Brand pinhan
Tema copac
Caracteristică Regională China
forma Pomul de crăciun
culoare verde
Utilizare furniza energie și pentru cadou Home & Nunta si decor de birou
Stil cu feng shui
Inaltime dimensiune 120mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare