BME680 Senzor de Mediu COV Temperatura Umiditate Presiune a Aerului Module

w74484

52.07lei

-78.1

130.17lei

-59 %

Produs nou

Caracteristici

Acest breakout bord oferă un mod convenabil de a utiliza populare BME680 (temperatura, umiditatea, presiunea și COV senzor de gaz module).BME680 este un low-power senzor care poate detecta temperatura, umiditatea, presiunea atmosferică și COV gaz cu un grad ridicat de liniaritate și precizie.Acesta include SPI și I2C interfețe, și putem folosi microcontrolere (cum ar fi Arduino, ESP8266) și single-calculatoare de bord (cum ar fi Raspberry Pi) pentru a citi valorile măsurate.

Acest lucru de înaltă precizie senzor poate masura umiditatea cu o precizie de ±3%, presiunea aerului cu o precizie de ±1 hPa, și temperatura cu o precizie de ±1.0°C. Datorită preciziei de presiune, senzorul poate fi folosit pentru a estima înălțimea în limitele de ±1 metru!

Principiul de funcționare a senzorului de gaz este schimbarea de rezistență internă, care este proiectat pentru a fi sensibil la schimbarea de compuși organici volatili (COV), de gaze de concentrare.Deși senzorul funcționează bine, aceasta nu ar trebui să fie folosit pentru orice siguranță,produs finit scopuri.Toate senzori de gaz trebuie să fie calibrate pentru a obține de ieșire.

Descriere:

Această descoperire PCB facilitează utilizarea de BME680 senzori, mai ales pe solderless breadboards!

Robust (1.6 mm) violet PCB cu 6 pini anteturile pe partea de (VCC, GND, SDA/SDI, SCL/SCK, SDO și CS)

Include 6-pin conector (trebuie să lipire!)

Specificații:

Material:plastic

Dimensiune:0.4 x 0,7 x 0,2 in

Culoare:colorat

Sursa de alimentare: 5VDC

Pachetul Inclus:

1 BUC X BME680

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: am2301, cov modul senzor, senzor cu efect hall simbol, pm senzor, senzor tvoc, senzor cu efect hall semnal, BME280, bme680 senzor, cov senzor de gaz, aer m comutator

Nume De Brand ONLENY
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Pachet NICI unul
Compatibilitate Altele
Numărul De Model NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare