Model de motocicleta Retro Motor de Bronz lucrate Manual Motor Metal Decor Recuzită de Epocă, Decor Acasă Copil Jucărie 15cm/16cm Figurina Iron Boy

w73901

58.01lei

-38.68

96.69lei

-40 %

Produs nou

Hot-vânzare mare din fier forjat model de motocicleta, hand-made, aspectul de proces de galvanizare, nici rugina!Subiect: Model de Motocicleta Brut Greutate: 0.55 KG/buc Dimensiune: așa cum se arată în imagine Culoare: Bronz/gri Caracteristici: 1. Este un decor bun pentru TV, dulap,birou,living,birou; 2. Este un decor bun pentru pridvor,partiție bloc; 3. Fier de mobilier este dragostea de om ca cadou. 1)Despre Freca și Zero retro Artizanale de producție Freca, zero, la fața locului și concav-convex pe suprafața retro de producție se face pe scop,nu luptă sau uza. 2)Despre imperfecțiunea retro Artizanale de producție Vom face baza inegală,mic cip vopsea,asimetrice zgârietură pe scopul de a lasa locul să fie full cu lifelikeness, vitalitate, bun gust și individualitatea.

Umplere intern: Vom folosi coloană cu bule și spumă de umplere pentru a proteja bunurile de coliziune în timpul transportului.Ambalaj exterior: exterior ambalare este fabricat de înaltă calitate carton cu compresie puternică rezistență,care poate proteja mărfurile de a fi stoarse în timpul transportului.

Despre Magazin

1.Pachetul folosește un balon de coloană, care este foarte robust și de impact. 2.Există logistică de înaltă calitate de parteneri pentru a asigura respectarea termenelor de colete (unele colete coopereze cu oficial logistică) 3.Dacă ai primi daune elemente, vă rugăm să nu negativ comentariu, puteți contacta serviciul clienți on-line, furnizarea de imagini, verificați-l de Reexpediere pentru tine 4.Dacă găsiți că lipsește ceva din tine, puteți contacta serviciul clienți on-line.După verificarea în greutate, dacă există ceva lipsește, puteți emite din nou pentru gratuit. 5.Dacă logistica nu și-a actualizat informațiile noi pentru o lungă perioadă de timp, puteți contacta direct serviciul clienți on-line să-l rezolve pentru tine.Nu se aplică pentru litigiile în mod direct.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 6.Stratul exterior foloseste negru ambalare saci Sau galben bandă adezivă de etanșare Asigură confidențialitate În ceea ce privește ambalajul, eu si prietenii mei mici sunt foarte atent!

Etichete: decor de paști, decor retro, copilul groot, genshin impact breloc, dragon jucărie, decor feng shui, groază neca, decor de ciuperci, băieții pokemon cifre, soarta figma

Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Tema Dragoste
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Nume De Brand XINCHEN
Forma Motor
Este Dispozitiv Inteligent No
Dimensiune Multiple sizes
Material Fier Forjat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare